Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara rămâne fără victorie la Târgu-Jiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.11.2013

Baschet Club Timișoara a suferit a 2-a înfrângere consecutivă și a 4-a în actuala ediție de campionat. Alb-violeții au fost depășiți de Energia Rovinari cu scorul de 93-78, într-un meci contând pentru etapa a 8-a în sezonul regulat al Ligii Naționale.

ATrupa antrenată de către Tudor costescu coboară la 50% în ceea ce privește bilanțul în actuala ediție de campionat. Referitor la cifre, în duelurile directe cu Energia Rovinari, gruparea bănățeană are mari dificultăți.

Înfrângerea suferită sâmbătă (16.11), la Târgu-Jiu este a 9-a în totalul de 16 dueluri directe cu Energia. În plus, alb-violeții rămân în continuare fără victorie în jocurile disputate în județul Gorj.
Partida amintită a fost cea de-a 8-a desfășurată de cele două cluburi la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. De fiecare dată victoria a aparținut gazdelor.

Interesant este că în întreaga istorie a confruntărilor directe între Energia Rovinari și BC Timișoara, oaspeții au învins o singură dată. Acest lucru se întâmpla în februarie 2009, când Energia s-a impus la Sala Constantin Jude cu scorul de 86-84.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!