Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U FC Argeș Pitești caută să lege a treia victorie la rând în disputa cu SCM U Craiova

Valentin Todea

Valentin Todea
29.10.2017

Partida dintre BCM U FC Argeșt Pitești și SCM Universitatea Craiova va pune capăt etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Trivale va lua startul luni, 30 octombrie, la ora 19:45 și va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, argeșenii situându-se pe poziția a 8-a, în timp ce oltenii se află cu un loc mai sus, ambele având 2 victorii și o înfrângere până acum. Gazdele vin după două meciuri câștigate la rând, 78-64 acasă cu BC SCM Timișoara și 56-69 în deplasare la Phoenix Galați. De cealaltă parte, Craiova s-a impus în ultima partidă disputată, 103-90 pe teren propriu cu Timba Timișoara.

Ultima confruntare directă a fost adjudecată la limită de piteșteni, scor 101-99 la începutul lunii februarie în Trivale.

Arbitrii acestei partide sunt Ciprian Stoica, Laurențiu Grigoraș și Valentin Negrea.

*Foto:BCM U FC Argeș Pitești facebook

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSS Craiova Stefan Andrei :

    Forta stiinta
    Forta stiinta maine vrem victorie

    cu 6 ani în urmă (29.10.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Brigada
    De arbitri... cu Stoica la centru?! Oare cand vom avea un sezon in care sa jucam cu Craiova fara Stoica?.........

    cu 6 ani în urmă (30.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!