Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești, în fața primelor amicale de pe teren propriu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.09.2015

kuksiks

După ce au terminat Memorialul “Elemer Tordai” pe poziția a treia, cu un bilanț de o victorie și 2 înfrângeri, baschetbaliștii de la BCM U Pitești sunt pregătiți să evolueze pentru prima data în fața propriilor suporteri. Vineri (04.09) și sâmbătă (05.09), argeșenii vor primi vizita celor de la Phoenix Galați, respectiv Dinamo București. Partidele de verificare se vor desfășura la Sala Sporturilor Trivale, cu începere de la ora 18:00.

De menționat este faptul că BCM U Pitești și Phoenix Galați au mai desfășurat o partidă amicală în cursul serii de joi. Aceasta s-a încheiat cu victoria trupei moldovene, scor 84-64. A fost un meci în care Piteștiul s-a putut baza pe aportul a numai 3 jucători străini. Fără Ronald Ross, plecat în SUA pentru câteva zile, cu Adi Tudor și Pedja Stamenkovic, reveniți după accidentări, Jovica Arsic a acordat minute importante tinerilor jucători români. Mihai Căprărescu, cel mai tânăr component al lotului, a bifat aproximativ 20 minute de joc. De partea cealaltă, Florin Nini a avut la dispoziție 7 jucători străini. Cel mai bun marcator al formației dunărene a fost Evan Roquemore.

BCM U Pitești are în acest moment sub contract cinci jucători străini, urmând ca cel de-al șaselea să fie anunțat în cel mai scurt timp. Lotului formației piteștene i se va alătura astăzi și Vyacheslav Bobrov, fost component al echipei BC Kiev. 

6 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    echipa
    Ce trebuie sa ne intereseze pe noi sunt relatiile de joc, sa se lege. Importanta unui amical este ca jucatorii, fiind noi, sa se cunoasca intre ei. Nu conteaza rezultatul. Vom fi alaturi de voi!

    cu 8 ani în urmă (04.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    lot
    Pai nu conteaza rezultatul..ci omigenizarea echipei...dar la noi inca nu sunt toti jucatorii...si mai e f putin timp.ca de obicei noi suntem ultimii.probabil ca o sa iesim din cupa din primul tur.

    cu 8 ani în urmă (04.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Lot/cupa
    Nu cred ca o sa iesim din cupa in primul tur, o sa ne ajute ca in aceste amicale jucatorii romani au evoluat minute bune, iar in cupa este obligatoriu sa ai 2 romani in primul 5 si cred ca stam mai bine decat Dinamo aici+ un Ross, Kuksiks si Mladenovici, nu arata rau echipa de cupa. Vom avea 5 meciuri unde vom avea lotul complet, impotriva lui Mures, Medias si Dinamo si la Memorialul George Zigului unde vom intalni CSU Sibiu si Steaua sau Academic Sofia!

    cu 8 ani în urmă (04.09.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      de acord
      Dar in situatia noastra cu cele 3 pcte,trebuia sa deja sa avem tot lotul.daca retin bine..mai sunt 2 saptamani pana la meciul de cupa.iar daca mai pierdem si cateva meciuri la inceput sa sezon..e gata.

      cu 8 ani în urmă (04.09.2015)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      Programul ne avantajeaza, in primele etape jucam acasa cu Craiova, Dinamo, Sibiu si deplasari la Medias si Galati. Cred ca putem obtine cel putin 4 victorii. Totusi jucatori ca Ross, Mladenovici, Kuksiks...nu au multe formatii din liga...Cum a spus si Rudlof, poate avem o surpriza...Sa fim increzatori sunt jucatori cu experienta, cu cele 5 partide de verificare in lot complet cele 2 meciuri de cupa, vom arata bine!

      cu 8 ani în urmă (04.09.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Re
    Daca Bobrov a venit, e bine. Mai trebuie sa vina unul si e gata lotul. Poate vom avea o surpriza ca si la Kuksiks:)

    cu 8 ani în urmă (04.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!