Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești, învingătoare în partida cu Phoenix Galați

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.09.2015

Bobrov

Vineri seară, Sala Sporturilor Trivale a fost gazda partidei amicale dintre BCM U Pitești și Phoenix Galați. Băieții lui Jovica Arsic s-au impus cu scorul de 81-80, la finalul unei întâlniri atractive.

Pentru BCM U Pitești, cel mai bun marcator a fost Vyacheslav Bobrov. Sosit la Pitești în cursul dimineții de vineri, acesta a făcut spectacol la primul său meci în echipamentul echipei din Trivale. Ucraineanul a terminat jocul cu 21 de puncte, în ciuda faptului că nu a efectuat niciun antrenament sub comanda lui Jovica Arsic. Acesta a fost secondat de Rihards Kuksiks, autor a 19 puncte. Adrian Tudor și Aleksandar Mladenovic au adăugat câte 12, respectiv 10 puncte. Pentru Phoenix Galați, cel mai productiv baschetbalist a fost Milos Bojovic, cu 20 puncte. Lemyk și Tresac au bifat câte 14 puncte pentru moldoveni.

La acest joc, Arsic a avut la dispoziție 4 jucători străini. De partea cealaltă, Florin Nini s-a putut baza pe aportul a 6 jucători străini. Statistica meciului nu s-a ținut.

De menționat că BCM U Pitești continuă seria partidelor amicale. Sâmbătă, Bobrov&Co vor primi vizita celor de la Dinamo București. Meciul se va desfășura cu începere de la ora 18:00. Cele două formații s-au mai întâlnit la Memorialul “Elemer Tordai”. La turneul de la Sibiu, bucureștenii au câștigat cu scorul de 72-69.

foto: BCM U Pitești (Facebook)

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Bobrov
    Pe langa Ross, Kuksiks si Mladenovic, Bobrov este un alt castig. In meciul cu Galati, a aratat determinare, energie si pofta de baschet. Un jucator ce ne va ajuta mult. Din tribuna s-au vazut foarte frumos cele 2 capace. HAI BCMU! Ps: A fost multa lume la un joc amical, un lucru frumos.

    cu 8 ani în urmă (05.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    win
    Tinand cont ca a lipsit Ross, Stamenkovici putin accidentat, echipa s.a miscat bine. Bobrov exact ce ne lipsea, atletic, bun pe ambele faze. Surpriza părerea mea de pana acum o reprezintă Negut, s.a miscat bine si in turneul de la Sibiu, e mult mai pregătit fizic decât anul trecut.

    cu 8 ani în urmă (05.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!