Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești a învins Dinamo și a cucerit Cupa Mureșul

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.09.2015

BCM U Pitești și-a adjudecat Cupa Mureșul după ce a câștigat meciul cu Dinamo București cu scorul de 89-76 (25-21, 16-20, 19-15, 18-12). După o partidă echilibrată în care cele două echipe au ținut aproape, elevii lui Jovica Arsic au luat deciziile mai bune pe finalul ultimului sfert când s-au desprins la un maxim de 12 puncte, avantaj care le-a fost suficient pentru a câștiga atât meciul cât și turneul.

Statistica completă a întâlnirii:

5 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    bine
    A trecut ceva timp de cand am vazut un turneu castigat de Pitesti. Sa speram ca si cel de saptamana viitoare il castigam! Oare cu Rihards Kuksiks ce se intampla? Anul trecut a schimbat 3 echipe- sa nu fie o problema la nivel de individ nu la nivel de baschetbalist...

    cu 8 ani în urmă (13.09.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      kuksiks
      Eu cred ca a jucat mai mult pe poz 2 la turneul asta.asa cred prin absenta lui stamenkovic si nr mare de minute ale lui negut si stancut.probabil la meciurile din cupa se va incepe cu tudor si negut.stie cineva cine e capitanul anul acesta?o fi negut??

      cu 8 ani în urmă (13.09.2015)
    • tzontzolino:

      capitan
      in mod normal cred ca Ross! In amicale Stancut era pe post de capitan in absenta lui Ross!

      cu 8 ani în urmă (14.09.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      cpt
      Am vz ca negut a luat primul cupa...si m.am gandit ca este el

      cu 8 ani în urmă (14.09.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Kuksiks
    Și pe mine mă îngrijorează forma lui Kuksiks , a venit ca o mare speranța și cu un salariu , probabil , destul de piperat și ne punem mari speranțe în el. Sa speram ca în amicale nu a forțat sau poate și din cauza acelei accidentări de la meciul cu Dinamo de la Pitesti.

    cu 8 ani în urmă (14.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!