Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.11.2013

Pitesti

    Liga Naţională

            Etapa 8

Sala Sporturilor Trivale

   sâmbătă, ora 19:00

               3-4           Fişa meciului                  5-2
BCM U Piteşti va primi vizita celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca, în cadrul etapei a opta a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Întâlnirea de la Sala Sporturilor Trivale va avea loc sâmbătă seară, cu începere de la ora 19:00.
Înaintea acestei runde, BCM U Piteşti se află pe locul al 9-lea cu un total de 10 de puncte, în timp ce, echipa antrenată de Dorin Pintea ocupă poziţia a 4-a a clasamentului cu 12 puncte acumulate. Baschetbaliştii piteşteni au la activ trei succese şi patru insuccese, două dintre acestea venind chiar în ultimele două runde. La polul opus, adversarii argeşenilor au început foarte bine această ediţie de campionat, înregistrând cinci victorii, din şapte partide.
În etapa precedentă, BCM U Piteşti a cedat drastic pe terenul Energiei Rovinari, scor 82-62. Piteştenii au fost conduşi pe întreaga perioadă a jocului. Baschetbaliştii antrenaţi de Hristu Şapera nu mai au voie să facă paşi greşiţi după cele două înfrângeri consecutive cu CSM Ora¬dea şi Energia Rovinari. Baschetbaliştii argeşeni sunt condamnaţi la un rezultat bun sâmbătă seară, pentru a se menţine în lupta pentru play-off. 
De partea cealaltă, clujenii par că şi-au găsit ritmul de joc. Baschetbaliştii ardeleni ţintesc la Piteşti a patra victorie consecutivă, după cele cu Timba Timişoara, SCM Craiova şi Gaz Metan Mediaş. În etapa a 7-a, la Cluj, ei au învins Gazul Metan cu scorul de 90-81.
Va fi cea de-a 20-a confruntare directă dintre cele două echipe, scorul până în acest moment fiind net favorabil oaspeţilor, 15-4. 
Argeşenii au o medie de 71.6 puncte marcate pe meci, iar U Mobitelco a marcat în medie 85.3 puncte. Din punct de vedere statistic, la aruncările din interiorul semicercului, BCM U are procentaj de 54.9%, faţa de 59.6% al ardelenilor. Clujul stă mai bine la aruncările din afara semicercului, având procentaj de 32.7%, faţă de 27.2% al Piteştiului.
Partida de la Piteşti va fi una cu totul şi cu totul interesantă. Rămâne de văzut dacă dorinţa mare de victorie a Piteştiului va întrerupe seria de succese a lui U Mobitelco Cluj-Napoca.
Brigada de arbitrii ca va oficia întâlnirea este alcătuită din Marius Ciulin, Alin Faur şi Adrian Habor, comisar din partea FR Baschet fiind Romi Stănciulescu.
Meciul se va putea urmări în direct pe Digi 24 Cluj-Napoca şi în premieră, de la ora 20:45 pe Digi Sport 3.
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!