Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești și Steaua, în finala Memorialului Ziguli

Eduard Popa

Eduard Popa
22.09.2017

bcm u pitesti steaua memorial ziguli

Gazdele de la BCM U Pitești și Steaua CSM Eximbank București s-au calificat în finala Memorialului Georgel Ziguli. Cele două echipe au trecut de Dinamo București și Phoenix Galați.

În primul meci al zilei, Steaua CSM Eximbank a trecut după un meci extrem de disputat de Phoenix Galați, scor 75-72. Scorul pe sferturi a fost 20-17, 19-13, 20-26, 26-26. Pentru Steaua cei mai buni marcatori au fost Brandon Taylor, cu 19 puncte și 6 pase decisive, Jason Boone, 15 pct și 9 recuperări și Pavel Marinov 14 pct. De partea cealaltă, Tony Gugino a adunat 18 pct și 7 recuperări iar Cameron Randles 15 puncte și 5 pase decisive.

În a doua partidă a zilei gazdele de la BCM U Pitești au primit replica lui Dinamo. Piteștenii s-au impus cu scorul de 89-68. Pe sferturi scorul a fost 27-24, 24-8, 23-16 și 15-20. Cinci jucători au reușit cel puțin 10 puncte în echipa lui Hristu Șapera, conduși de Laszlo Lazar cu 14 puncte. De partea cealaltă, Ghiță Balmuș, Ionuț Zaharie și Amedeo Casale au înscris câte 13 puncte fiecare pentru roș-albi.

Sâmbătă se vor juca ultimele meciuri din turneu. Astfel, de la ora 16:00, va avea loc finala mică, dintre Phoenix și Dinamo, iar de la ora 18:30 se va juca finala mare, dintre BCM U Pitești și Steaua.

*foto: facebook BCM U Pitești

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Steaua si Pitestiul au jucat relaxat. Mi-au placut Russell, Ciotlaus si Nuutinen mult, restul au fost ok. Aa, si Giani Zaharie. Vedem cum va fi maine (am inteles ca va juca pentru noi si Agafonov).

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Pitesti-antrenament cu public
    Un meci din care nu ti poti face o parere asupra echipei. E clar ca lipseste omogenitatea (pana acum nu au facut nici macar un antrenament in cei 5 straini), meciul cu Dinamo a fost unul relaxat, Troupe nu s-a intrebuintat foarte mult, Russel a inceput bine apoi a oprit motoarele, Nuttinen aduce un plus mare echipei noastre. Romanii ok, mi-a placut Lazar foarte mult si tinerii Ciotlaus si Onea.
    Abia astept meciul de maine, cu Steaua, sigur va avea alt ritm si alta intensitate si va juca si Agafonov. GoPitesti!

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Nuutinen
      Nuutinen joaca 3 sau 4?

      cu 6 ani în urmă (23.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Nuutinen
      3 si 4. Imi place ca aduce energie echipei

      cu 6 ani în urmă (23.09.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      3 si 4
      Vroiam sa stiu pe ce joaca mai mult pe 3 sau pe 4.sper sa ajung azi la sala

      cu 6 ani în urmă (23.09.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!