Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești și-a luat revanșa contra SCM U Craiova

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
24.03.2019

BCM U Pitești a început partida cu Măciucă, Jeremic, Sturanovic, Korniienko și Carson, iar de partea cealaltă, Aco Todorov i-a trimis în teren pe Troupe, Casale, Gajovic, Curry și Koreniuk.

Căpitanul oltenilor, Porter Troupe, a deschis scorul partidei cu 6 puncte consecutive, urmat de Koreniuk cu o reușită din acțiune și duc scorul la 8-0. Jahii Carson înscrie primul punct al gazdelor, urmat de coșul cu fault al lui Jeremic. Primele 8 minute au înclinat în favoarea oltenilor, însă gazdele au reușit să egaleze și să închidă primul sfert la scorul de 25-20.

Mijajlovic înscrie primele 3 puncte ale sfertului secund, însă replica i-a fost oferită de Korniienko și Siriscevic, care au dus scorul la 30-23. Oltenii au forțat revenirea, însă gazdele le-au tăiat elanul, reușind să se desprindă la 12 puncte după 6 minute de joc. Partida a continuat în aceeași manieră, iar BCM U Pitești și-a asigurat un avantaj de 9 puncte la pauza mare, scor 47-38.

La revenirea de la vestiare, balanța a înclinat în totalitate în favoarea gazdelor, aceștia reușind să se mențină la conducere, în ciuda eforturilor craiovenilor de a diminua ecartul. Cea mai mica diferență dintre cele două formații s-a înregistrat în minutul 6, când SCM U Craiova a reușit să vină la doar 6 puncte în spatele piteștenilor. Sfertul trei s-a terminat la scorul de 68-58.

Actul final a fost inaugurat de cele două aruncări libere ale lui Korniienko, urmat de run-ul de 7-0 reușit de Koreniuk, iar SCM U Craiova se apropie la 5 puncte. Fraseniuc nscrie un coș din acțiune și duce scorul la 70-67. După 6 minute de joc, Mo Curry reușește să egaleze la 74 printr-o aruncare din acțiune, iar cu 2 minute înaintea fluierului final, același Curry, își readuce echipa în avantaj, scor 78-76. Porter Troupe mărește diferența la +4, însă este urmat de Sturanovic, cu un coș cu fault. Mo Curry comite un fault antisportiv asupra lui Tudor Gheorghe și BCM U Pitești revine în avantaj. Jeremic este trimis la linia de libere de Curry și duce scorul la 83-80, stabilind astfel și scorul final al partidei.

De la BCM U FC Argeș Pitești s-au remarcat: Mladen Jeremic cu 17 puncte (1x3), 5 recuperări și 3 pase decisive, Maksym Korniienko cu 16 puncte (2x3), 8 recuperări și 3 pase decisive și Maksim Sturanovic cu 15 puncte și 4 recuperări.

De partea cealaltă s-au remarcat Vladislav Koreniuk cu 26 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă, Porter Silvanus Troupe cu 14 puncte (1x3), 2 recuperări și 3 pase decisive și Goran Gajovic cu 9 puncte (1x3) și 6 recuperări.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

10 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Bravo
    Un meci controlat în mare parte. Avem probleme cu finalurile de meci. Meciul cu Sibiu, devine unul de palmares, meciul care va decide locul 5 va fi cel de la Timișoara.

    cu 4 ani în urmă (24.03.2019)
    • 76ers:

      de palmares?
      Pitesti inca are sanse la locul 4. Nu mi se pare atat de imposibil ca voi sa castigati toate cele 3 meciuri si Craiova sa le piarda pe amandoua si cu o victorie impotriva Sibiului miercuri ati pune si o presiune foarte mare pe ei sa bata la Craiova daca vor locul 1.

      cu 4 ani în urmă (24.03.2019)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Da dar
      Si Craiova joaca acasa cu Timișoara ultima etapă. O Timișoara care daca noi batem, nu vor mai avea pentru ce trage. E doar parerea mea.

      cu 4 ani în urmă (24.03.2019)
    Raspunde
  • 76ers :

    ...
    si vreti sa le dati posilitatea celor de la Craiova sa isi aleaga adversarul in playoff?

    cu 4 ani în urmă (24.03.2019)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      De ce?
      Daca batem Tm, avem o victorie în plus față de ei, plus rezultatele directe in caz de egalitate.

      cu 4 ani în urmă (24.03.2019)
    • 76ers:

      da.
      Nu stiu de ce aveam impresia ca Timisoara a batut la Pitesti si acum erati nevoiti sa bateti la 10 puncte sau mai mult, gresala mea, dar asta nu face totusi meciul cu Sibiu unul de palmares pentru ca trebuie luata in considerare si o eventuala infrangere la Timisoara.

      cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Un meci controlat in cea mai mare parte. E bine ca jucatorii au avut reactie dupa jocul din cupa. Greselile le-au apartinut copiilor care, zic eu, ca merita felicitati. Pana in playoff sper ca Paliciuc sa revina, pacat de Ciotlaus. Bravo, baieti.

    cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ce a patit
      ciotlaus?

      cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Nu stiu exact, era cu o protectie la picior. Am inteles ceva ca s-ar fi lovit in timpul meciului de miercuri.

      cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      poate doar contuzie, nimic serios
      e jucator tanar, trebuie sa joace, nu sa stea ;)

      cu 4 ani în urmă (25.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!