Stiri Juniori U17 Masculin

BabyBaschet și MiniBaschet, la Mangalia și în 2018

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.11.2017

La fel ca și în anii precedenți, orașul Mangalia va fi gazda Campionatelor Naționale de BabyBaschet și MiniBaschet și în anul 2018. Astfel, Mangalia devine din nou o gazdă obișnuită și primitoare pentru cei mai mici dintre baschetbaliști, iar mai mult de atât, semnarea contractului de colaborare dintre FRB și Primăria Municipiului Mangalia a fost deja votat. 

Decizia a fost luată în cadrul întâlnirii a Consiliului Director al FRB, care a avut loc la Cluj-Napoca, duminică, 26 noiembrie, ședință în cadrul căreia au fost luate o serie de decizii după cum urmează: 

„1. Dl. Horia Paun, Presedintele FR Baschet, a prezentat rezumatul discutiilor care au avut loc cu reprezentantii Primariei Mangalia referitor la organizarea Ligii Nationale de Baby si Minibaschet, editia 2018. Consiliul Director a aprobat cu unanimitate de voturi incheierea unui contract de colaborare intre FR Baschet si Primaria Municipiului Mangalia pentru organizarea Ligii Nationale de Baby si Minibaschet.
 
2. A fost prezentata si discutata procedura de dezafiliere a structurilor sportive membre ale FR Baschet. Consiliul Director a aprobat cu unanimitate de voturi procedura de dezafiliere a structurilor sportive membre ale FR Baschet, in concordanta cu prevederile noului Statut al FR Baschet (documentul poate fi vizualizat AICI)
 
3. Dl. Dan Berceanu, Secretarul General al FR Baschet, a informat Consiliul Director despre deciziile luate de Comitetul Executiv al FRB din data de 12.10.2017.
 
4. Consiliul Director a aprobat cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a urmatoarelor structuri sportive: Asociatia Sportiva Scolara Pro Sport Sighetul Marmatiei, Asociatia Baschet Club Hoops Brasov, Asociatia Club Sportiv Wild Cats Baia Mare, Asociatia Baschet Club Shooting Stars.
 
5. Dl. Dan Berceanu, Secretarul General al FR Baschet, a prezentat adresa clubului ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe referitoare la deciziile luate de CCLTO. S-a stabilit ca acest caz nu este de competenta Consiliului Director, contestatia putand fi analizata si rezolvata doar de Comisia de Apel, conform art. 21.3 din Statutul FR Baschet, si a articolelor 21.12, 21.13 si 21.14 din RGOC”.

Perioadele de desfășurare ale CN BabyBaschet și MiniBaschet vor fi anunțate ulterior. 

*Foto: Federatia Romana de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!