Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baczó Balasz: "Toți m-au încurajat”

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
27.01.2013

La conferința de presă după meciul BC Mureș – Timba Timișoara antrenorul gazdelor a invitat de această dată un jucător care este mai puțin familiar cu această postură. Este vorba de cel mai tânăr component din lotul gazdelor, Balázs Baczó, care a jucat pentru prima dată în acest an, primind 15 minute, și având 9 puncte și 2 recuperări. Baczó a spus:

„M-am accidentat spre sfârșitul anului trecut la un meci de U23, și după ce am revenit, nu mi-a mai ieșit nimic la antrenamente. Am vorbit cu antrenorul, cu colegii ca să-mi dau seama ce se întâmplă, toți m-au încurajat, dar tot nu reușeam să joc așa cum îmi doream. Acum câteva zile mi-am amintit că la 16 ani am stat un întreg sezon din cauza unei intervenții chirurgicale la genunchi, și cât de greu mi-a fost atunci să revin, cât de mult a trebuit să muncesc la antrenamente. Și astfel, dintr-o dată a dispărut presiunea, și azi am reușit să intru și să joc destul de bine.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!