Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barac ratează victoria pentru Pitești în meciul cu Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.10.2013

BCM U Pitești a fost învinsă de BC Timișoara, scor 87-84, în cadrul unui joc foarte echilibrat din prima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de baschet masculin - ediția 2013/14.

Ante Krapic a înscris un coș din spațiul de trei secunde cu 24 secunde înainte de finalul partidei, însă replica a venit de la Vaidotas Volkus, cu o aruncare de la semidistanță. Pankracije Barac a ratat în mod incredibil aruncarea decisivă, după ce și-a depășit adversarul pentru a oferi victoria echipei oaspete.

Pankracije Barac a totalizat 22 puncte, Ante Krapic a bifat 15 puncte, 11 recuperări, iar Ken Tutt a terminat cu 15 puncte, 5 pase decisive pentru Pitești.

Zlatko Jovanovic a avut 30 puncte, 6 pase decisive, iar Vladimir Panic a adăugat 27 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive pentru bănățeni.

Revenim cu amănunte!

_____

BCM U Pitești conduce pe BC Timișoara, scor 45-40, la jumătatea confruntării directe contând pentru prima etapă a sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2013/14.

Pankracije Barac are 16 puncte, iar Ken Tutt are 8 puncte pentru gazde. În replică, Vladimir Panic are 15 puncte, 5 recuperări, iar Zlatko Jovanovic a adăugat 14 puncte, 4 pase decisive.

Ken Tutt are trei greșeli personale la gazde, în aceeași situație aflându-se Tremayne Johnson și Anthony Lee Ingram de la vizitatori.

Remarcabil este modul în care Hristu Șapera acordă minute de joc tinerilor baschetbaliști autohtoni în momente importante. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    ...se intampla, altfel, e un jucator , Barac, care mie imi place foarte mult cum joaca!

    cu 10 ani în urmă (05.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!