Stiri Cupa României Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Acasă avem publicul nostru care ne va împinge de la spate”

Eduard Popa

Eduard Popa
01.10.2017

szaszgaspar

BC Mureș Târgu Mureș a pierdut duelul cu BCM U Pitești, scor 72-63, în turul primei partide din cadrul Cupei României.

În ciuda acestui rezultat, antrenorul mureșenilor, Barnabas Szaszgaspar, s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi, dar și de faptul că a putut să dea minute de joc unora dintre românii mai tineri din lot. Întrebat dacă mai speră să întoarcă scorul în retur, Szaszgaspar a replicat:

„Da, cum să nu? Întotdeauna mergem pe victorie. Acasă ne așteaptă publicul nostru care sigur o să ne împingă de la spate. Acum trebuie să începem recuperarea, avem drum lung până acasă, sper să o facem bine. Marți seara o să se joace calificarea.”

Întrebat despre absențele din acest meci, „Barni” a spus că își dorește să aibă lotul complet:

„Sasha Mladenovic a fost suspendat, după cum bine știți. Azi i-a expirat suspendarea și va fi sigur pe teren. Mitchell este în recuperare. El este undeva la 70-80% din capacitate. Îl așteptăm să ajungă la capacitate maximă.”

Szaszgaspar a lăudat prestația backcourt-ului suedez, Jonathan Person-Dino Pita:

„Îi știam, sunt niște baschetbaliști de valoare. Foarte rapizi, foarte inteligenți și sunt sigur că de la zi la zi, de la săptămână la săptâmănă vor fi din ce în ce mai buni.”

Returul dintre BC Mureș și BCM U Pitești, contând pentru prima etapă a Cupei României, se va juca marți, de la ora 19:00. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!