Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Este sfârşit de an, trebuie să ne concentrăm la ultimele două partide”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.12.2016

După ce a fost surclasată în Franța de Elan Chalon, 61-101, BC Mureș și-a adunat forțele și a obținut un nou succes în competiția internă, reușind să învingă fără mari probleme, acasă, pe Phoenix Galați, 94-77,

Antrenorul formației din Târgu Mureș, Barnabas Szaszgaspar, a vorbit despre disputa cu trupa lui Florin Nini și a punctat faptul că echipa sa trebuie să se concentreze la maximul pe ultimele două partide din acest an. 

A fost un meci dificil, Galaţiul este o echipă dificilă cu rezultate excelente în această ediţie. Am revenit din Franţa foarte obosiţi, ne pândeşte şi o răceală. Kalve este răcit, Lázár nu s-a antrenat, a fost şi el cu febră. Băieţii au depus un efort mare. Din păcate iarăşi am avut o cădere în sfertul trei, dar bine că ne-am revenit. Per total sunt mulţumit. Este sfârşit de an, trebuie să ne concentrăm la ultimele două partide”, a punctat tehnicianul mureșean, citat de site-ul oficial al clubului. 

BC Mureș joacă în această săptămână ultimele două partide pe 2016. Miercuri, 21 decembrie, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș vor sosi turcii de la Gaziantep, într-un meci din etapa a 2-a a fazei secunde din FIBA Europe Cup. Apoi, peste două zile, mureșenii se vor deplasa la Cluj-Napoca pentru duelul cu U-BT din campionat. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!