Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Sibiul, și în teren, dar și în tribune, sunt niște adversari redutabili”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.11.2016

Vicecampioana BC Mureș Târgu Mureș este pe val după calificarea în faza următoare a FIBA Europe Cup, dar și după ce a reușit să lege 3 victorii la rând în campionat. Acum, băieții lui Barnabas Szaszgaspar se află în fața unui nou test dificil, un joc pe teren propriu cu cei de la CSU Sibiu. Antrenorul Mureșului a vorbit în cadrul unei conferințe de presă atât despre victoria din Estonia cu Tallinna Kalev, 89-76, cât și despre derby-ul cu trupa depe Cibin.

„Avem un program destul de încărcat, după deplasarea de la Baia Mare, am avut doar o zi pentru recuperare și am plecat în Estonia, unde am avut parte de un drum lung și obositor. Ceea ce este bine e că am reușit să rulăm tot lotul, băieții au răspuns pozitiv și acest lucru ne ajută foarte mult. În Estonia am avut parte de un meci greu, știam că rezultatul este foarte important, iar băieții au înțeles perfect acest lucru și când au intrat pe teren și-au făcut foarte bine treaba. Cu acest rezultat am făcut un pas important pentru baschetul românesc și pentru Târgu Mureș. O să reprezentăm orașul pe viitor în fața altor echipe europene. Repet, avem parte de un program foarte încărcat, urmează un alt meci foarte greu cu Sibiu. După cum bine știți, și în teren, dar și în tribune, sunt niște adversari redutabili. Trebuie să ne pregătim foarte bine, băieții sunt în recuperare și începem pregătirea pentru acest duel. Sperăm să mergem în continuare cu aceleași rezultate pozitive”, a subliniat tehnicianul formației din „junglă”. 

Înaintea întâlnirii de mâine, BC Mureș și CSU Sibiu se află la egalitate de puncte, 9 la număr, ambele având un bilanț de 3 meciuri câștigate și 3 pierdute. „Tigrii” pornesc cu avantajul terenului propriu, moralul foarte bun acumulat după ultimele rezultate, respectiv cu faptul că sibienii nu s-au mai impus în Sala Sporturilor din Târgu Mureș de mai bine de 10 ani. În 26 septembrie 2006, CSU Sibiu a câștigat în fieful actualei vicecampioane cu 99-79. 

DigiSport 3 va televiza episodul cu numărul 32 din Mureș vs. Sibiu, sâmbătă, 12 noiembrie, începând cu ora 17:00. 

*Foto: Toth Csaba

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Matematica asta afurisita
    Ceva nu se leagă. Din 26.09.2009 sunt doar "mai bine de 7 ani".

    cu 7 ani în urmă (11.11.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Radu Bărăian :

    @icsabex
    Nu matematica e afurisită, ci graba. Îmi cer scuze și mulțumesc pentru atenționare. 26 septembrie 2006 e corect, am modificat.

    cu 7 ani în urmă (11.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!