Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Vreau să îmi felicit echipa. Am făcut toate eforturile și ne-am luptat până la ultima picătură de energie”

Paul Olar

Paul Olar
02.06.2016

BC Mureș Târgu Mureș a ratat șansa de a câștiga în premieră titlul de campioană a României. Gruparea mureșeană a cedat decisivul cu CSM CSU Oradea, scor 79-73, confruntarea disputându-se la Arena Antonio Alexe.

Prezent la conferința de presă, Barnabas Szaszgaspar a încercat să explice eșecul băieților săi, declarând următoarele:

Domnule Szaszgaspar, înfrângere în decisivul cu CSM CSU Oradea...

Cum am spus de multe ori, a fost o finală disputată. Eram ferm convins că diferența va fi făcută de o posesie. Practic, cine a fost mai puternic mental a câștigat. Oradea a fost mai inspirată, mai lucidă. S-a văzut valoarea unor jucători și experiența lor. Vreau să îi felicit, au avut un sezon lung și cred că se pot bucura pentru această victorie. Vreau să îmi felicit echipa, staff-ul. Am făcut toate eforturile și ne-am luptat până la ultima picătură de energie. Am vrut să aducem titlul, dar nu s-a putut. Acesta este sportul. Cred că ambele orașe au savurat spectacolul, făcând cinste baschetului.

3 finale disputate și tot atâtea pierdute...

Nu este ușor să dispuți o finală. Eu consider că este prima finală care se dispută frumos și s-a văzut pe teren.  A fost un spectacol și cel mai bun a câștigat.

Ce nu a mers în partida decisivă?

După meci toată lumea poate să fie mai deșteaptă. Din păcate nu l-am avut pe Jurevicius, care a făcut entorsă. Ivan Ivanovic a revenit mai greu după trei luni, deci am avut un om lipsa. Ceilalți băieți au venit, au dat totul.

Se poate pune eșecul de astăzi și pe fondul unui joc mai slab al lui Goran Gajovic?

Nu neapărat. Și Oradea se pregătește, fac scouting. Gajovic a avut meciuri bune, mai rele. Ei au stat aproape de el, iar orădenii au stat aproape de el. Trebuia să vină alții să compenseze, deoarece baschetul este un sport de echipă.

*Foto: Csaba Toth/BC Mureș Târgu Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!