Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Biljana Pesovic: „Presiunea mai mare este pe echipa din Sfântu Gheorghe”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
03.04.2017

Olimpia CSU Brașov a reușit calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin, după ce a trecut de Phoenix Galați cu scorul de 2-0 la general. În faza următoare a competiției, echipa de sub Tâmpa va întâlni campioana en-titre, ACS Sepsi SIC. Căpitanul brașovencelor, Biljana Pesovic a vorbit despre actuala ediție a campionatului și despre seria cu echipa din Sfântu Gheorghe.

„De când sunt în România, acesta a fost cel mai echilibrat campionat. Noi am avut un început foarte bun de campionat cu multe victorii, dar era normal să avem și o cădere de formă pentru a putea urca din nou, în perioada play-off-ului. Antrenamentele sunt foarte bine gândite, iar când domnul Calancea ne-a zis că o să fim în forma de top, așa s-a și întâmplat.

Echipa din Sfântu Gheorghe este una foarte puternică, iar avantajul lor numărul unu este faptul că au păstrat un nucleu de jucătoare în ultimii trei ani, ceea ce ajută mult dinamica jocului. Despre cele două meciuri pot să spun că au fost unele foarte bune și cred că în semifinale putem îmbunătăți performanțele de atunci. Miza e mare pentru ambele echipe, dar presiunea mai mare e pe echipa din Sfântu Gheorghe. Sunt convinsă că vom avea parte de baschet de calitate.

Pentru un sportiv profesionist, țelul e mereu rezultatul maxim. Anul trecut am jucat finala mică, asta pentru că am scăpat printre degete finala mare. Sper ca anul acesta să reușim să jucăm finala, deși semifinalele sunt mult mai grele decât cele de anul trecut, dar echipa noastră e una unită, motivată și dispusă să dea totul.”

Primul duel dintre ACS Sepsi SIC și Olimpia CSU Brașov este programat sâmbătă, 8 aprilie, începând cu ora 19.00. Meciul doi al seriei este programat marți, 11 aprilie, în orașul de sub Tâmpa. În cazul în care va fi nevoie, meciul decisiv va avea loc vineri, 14 aprilie la Sfântu Gheorghe.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Vander :

    Rectificari
    Meciurile din seminfinala intre sepsi si Brasov vor avea loc Sambata(08.04)- Miercuri (12.04)-Sambata (15.04)

    cu 7 ani în urmă (06.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!