Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu: „Dacă voi intra în teren, voi încerca să fac tot posibilul pentru a-mi ajuta echipa”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.12.2015

CSM CSU Oradea a debutat în noul sezon din LNBM cu o victorie în fieful Stelei, 72-68, iar acum speră să debuteze în retur, pe teren propriu, cu un succes împotriva aceleiași grupări din Capitală. Tânărul baschetbalist originar din București, pregătit de Cristian Achim, Bogdan Nicolescu, a prefațat jocul din această seară cu Steaua din Arena „Antonio Alexe”, vorbind și despre întâlnirile sale din trecut cu roș-albaștri. 

„Nu mă motivează neapărat suplimentar să joc împotriva echipelor din București. Sunt motivat să joc baschet, este ceea ce am ales, astfel încât o fac cu motivație ori de câte ori am această ocazie. Steaua este o echipă mare din capitală. Am avut dueluri și la juniori cu această echipă. Dacă voi intra în teren, voi încerca să fac tot posibilul pentru a-mi ajuta echipa.

Este un meci greu, în compania uneia dintre cele mai puternice echipe din ligă. Noi vrem să-l câștigăm, la fel cum ne dorim să o facem înaintea fiecărei partide. Cred că avem armele necesare să învingem sâmbătă.

Nu am reușit să câștig niciodată împotriva echipelor Stelei la juniori. În schimb, am învins în primul meu meci la nivel de seniori, în partida tur și sper, de ce nu, ca așa cum nu am câștigat niciodată la juniori, să nu pierd niciodată la seniori în compania acestei echipe”, a declarat Bobe Nicolescu în cadrul unei conferințe de presă, citat de site-ul oficial al bihorenilor. 

În altă ordine de idei, bucureșteanul a vorbit și despre situația sa actuală în lotul CSM CSU Oradea, despre obiective personale și colective, dar și despre trecerea de la juniori la seniori.

„Este primul meu contract de jucător profesionist. Am fost primit foarte bine de colegii mai mari. Sunt conștient de faptul că CSM Oradea și-a pus speranțe în mine, atât la nivel de conducere, cât și colegii. De asemenea, am fost ajutat să mă adaptez la Oradea.

În ceea ce privește perspectivele pentru viitor, îmi doresc să evoluez și să mă dezvolt cât mai mult ca jucător. În plus, îmi doresc să ajut echipa în cât mai multe momente de joc.

Am primit minute de joc, ceea ce este, probabil, rodul muncii depuse la antrenament. Este evident că antrenorul și colegii îmi oferă încredere, însă asta înseamnă să faci parte dintr-o echipă: să avem încredere între noi, reciproc. Mă bucur foarte mult că primesc minute și încerc să ajut echipă cât mai mult posibil în timpul petrecut pe parchet.

Spre deosebire de juniorat, antrenamentele au crescut atât ca intensitate, cât și efectiv ca număr. Sunt multe alte lucruri diferite față de ceea ce se întâmplă la juniori. Spre exemplu avem scounting, petrec foarte mult timp împreună cu colegii de echipă și cu antrenorii, alimentația e diferită și așa mai departe. Fiecare detaliu s-a schimbat în activitatea mea”, a conchis sportivul. 

Confruntarea dintre CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank va închea ziua în LNBM, la ora 19:45, partida urmând să fie televizată de DigiSport 2.

*Foto: Facebook CSM Oradea 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!