Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Le-am spus că trebuie să se calmeze puțin, că nu trebuie să ne panicăm. Am revenit în meci cu o apărare de echipă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.01.2018

Formația arădeană a revenit de la -13 în debutul sfertului trei și a obținut o victorie importantă pe propriul teren, cu CSBT Alexandria. Antrenorul Bogdan Bulj a spus după meci că echipa sa a obținut un succes important, deși nu se află la cel mai bun nivel al său în acest moment.

„Meci stresant pentru toată lumea. Am început rău meciul. Alexandria este o echipă din primele trei. Am spus și înainte că trebuie să avem multă grijă cu această partidă. Joacă diferit. Am revenit în meci cu o apărare de echipă, am furat 17 mingi. Am ratat niște șuturi ușoare și, gândind în mod normal, echipa nu poate să joace mult timp bine. Am câștigat 5, 6 meciuri, suntem puțin mai jos acum (n. r. ca formă), dar chiar dacă am jucat un pic rău, nu ca înainte, am câștigat meciul, ceea ce e important”, ne-a declarat Bogdan Bulj la finalul partidei din etapa a 16-a.

Gazdele au avut un început slab de meci, au revenit în sfertul secund, iar în debutul sfertului trei au fost conduse cu 13 puncte.

„Le-am spus că trebuie să se calmeze puțin, nervii, cum am început, că nu trebuie să ne panicăm. Cu o concentrare bună și apărare, vom reveni în meci”, a adăugat tehnicianul sârb.

În tur teleormănencele s-au impus la 26 de puncte.

„Nu ne-am uitat la acest meci ca la o revanșă. Toată lumea știe că în acel moment ne făceam echipa. A fost primul nostru meci cu toate fetele împreună. Pentru noi a fost doar important să câștigăm meciul de azi”, a mai spus Bogdan Bulj.

Arădencele mai au două partide în sezonul regulat, la CSU Alba Iulia și acasă cu Sirius Târgu Mureș. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!