Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “E o șansă mare pentru tineri să-și arate potențialul”

Marius Petri

Marius Petri
07.12.2013

BC Timba va juca în această seară în compania concitadinilor de la BC Timișoara, în derby-ul orașului de pe Bega. Partida contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin va începe la ora 18:00 și se va desfășura în sala “Constantin Jude”. După o săptămână în care și-a luat rămas-bun de la doi dintre cei mai importanți baschetbaliști din lot (Bridgewaters și Tasic), Bogdan Murărescu recunoaște statutul de outsider al formației sale, dar se așteaptă la un meci atractiv pentru fani. Acesta a declarat pentru totalbaschet.ro:

“BC Timișoara este favorită clară a partidei din această seară. Sunt sigur că va fi un meci în fața unei săli arhipline și lucrul ăsta nu poate decât să crească nivelul jocului. Sper să avem parte de un joc atractiv pentru oamenii care vin la sală.

Echipa va progresa de la meci la meci, cu siguranță! E clar că arătăm total diferit după plecările lui Bridgewaters și Tasic, însă e o șansă mare pentru tineri șă-și arate potențialul. Am adus deja câțiva jucători de la echipa secundă la antrenamente: Udrea, Gyori, Medgyesy, Popov. Din punct de vedere fizic, echipa stă bine, ne pregătim foarte bine. În ceea ce privește moralul, însă, avem numeroase probleme cauzate de latura financiară.”

Referitor la revenirea lui Dragan Petricevic la Timișoara și suportul de care acesta se bucură din partea fanilor alb-violeți, tehnicianul “urșilor” a afirmat:

“E clar că la BC Timișoara a existat un șoc odată cu schimbarea de antrenor și automat e evident că acest lucru va influența evoluția jucătorilor. Consider că prezența galeriei din nou în tribune e un lucru benefic pentru baschet și nu cred că se pune problema ca o echipă să fie încurajată și una huidută în meciul din această seară. Oamenii vor veni la sală să se bucure de spectacolul oferit de cele două echipe.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!