Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Pogăcean, surpriza plăcută a partidei dintre Concordia Chiajna și "U"

Paul Olar

Paul Olar
12.10.2013

"U"-BT Mobitelco a bifat un succes categoric în această seară pe terenul Concordiei Chiajna. Ardelenii s-au impus cu scorul de 77-105 în disputa din etapa a treia a Ligii Naționale.

Cu ocazia întâlnirii din Ilfov, Bogdan Pogăcean a realizat cea mai importantă prestație de la debutul pe prima scenă a baschetului românesc. Extrema în vârstă de 18 ani a răsplătit încrederea antrenorului Dorin Pintea și a încheiat confruntarea cu un indice al eficienței de 12.

În 15:17 minute petrecute pe parchet, "Pogă" a avut 4/6 din interiorul semicercului, 1/2 de la mare distanță și 3/5 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 14 puncte . Tânărul sportiv ce măsoară 1.98 m a recuperat 3 mingi de sub panou și a izbutit un capac.

Așadar, Pogăcean dispută primul meci în noua ediție de campionat, din moment ce nu a evoluat în etapele cu CSM Oradea și Energia Rovinari. Precedenta prestație la înălțime a lui Bogdan s-a consemnat în primăvară, când "U" s-a deplasat pe terenul Timbei Timișoara. Atunci, baschetbalistul s-a remarcat cu 5 puncte și 4 recuperări.

Componentul "alb-negrilor" a făcut parte din reprezentativa României la Campionatul European rezervat categoriei U 18, competiție care a avut loc în urmă cu trei luni în Macedonia.

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!