Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Avem puterea să câștigăm pe terenul orădenilor”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.02.2014

Bogdan Popescu, jucătorul Universității SCM Craiova, a prefațat pentru TotalBaschet disputa pe care echipa sa urmează să o joace astăzi pe terenul celor de la CSM Oradea, meci contând pentru etapa cu numărul 17 din Liga Națională. Confruntarea va fi transmisă de DigiSport 2, începând cu ora 19:00.

„Chiar dacă plecăm cu șansa a doua în deplasarea de la Oradea, noi vom da maximum pe teren și bineînțeles că ne dorim să câștigăm. Realizăm că va fi un joc foarte dificil, dar dacă o să ne concentrăm pe toata durata meciului, atunci cu siguranță avem puterea de a ne impune. Și da, avem puterea să câștigăm pe terenul orădenilor, chiar dacă aceștia formează o echipă foarte puternică, mai ales pe teren propriu. Ne respectăm adversarul, dar cred că totul depinde de noi. Repet, dacă suntem concentrați și atenți putem să câștigăm oriunde, împotriva oricărei echipe din campionat”, a punctat jucătorul oltenilor. 

Întrebat ce părere are despre situația grupării bihorene înaintea întâlnirii directe, Bogdan Popescu a declarat următoarele:

„Nu știu care este situația Oradei în acest moment și mai mult nu mă gândesc la acest aspect. Noi ne gândim la ce avem de făcut și dacă păstrăm un echilibru pe parcursul partidei avem o șansă mare să ieșim învingători. CSM Oradea este un club bine pus la punct din toate punctele de vedere. Ei au multe atuuri pe care noi trebuie să le acoperim, dar nu asta este cheia meciului. Pentru noi, cheia meciului, vom fi noi înșine. Trebuie să fim foarte concentrați și să respectăm planul tactic impus de antrenor. Dacă vom realiza acest lucru și vom micșora perioadele mai slabe din meci, atunci cu siguranță șansele noastre la victorie cresc considerabil”.
În partida câștigată de SCM Craiova în turul acestei ediții de campionat, în propriul fief, împotriva CSM-ului din Oradea, scor 69-64, Popescu a reușit cea mai bună prestație stagională, terminând cu 24 de puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție, 6 mingi pierdute și un indice la eficiență de 27 de unități, totul în 35 de minute petrecute pe parchet. 
*Foto: Bogdan Dănescu
1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Momentan
    Nu cred ca aveti puterea de a bate Oradea la ea acasa.

    cu 10 ani în urmă (07.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!