Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Boris Lalovic, cel mai bun om al Sibiului în victoria cu Timișoara

Ana-Maria Mătuşoiu

Ana-Maria Mătuşoiu
14.12.2015

boris_lalovic

CSU Atlassib Sibiu a pășit cu dreptul în returul Ligii Naționale de Bachet Masculin, obținând victoria în fața echipei de pe Bega, care a venit la Sala „Transilvania” cu o singură reușită în actualul sezon competițional.

Deși părea un adversar facil, echipa condusă de Milorad Perovic a ținut cu tot morțișul să fie în avantaj pe tabelă, iar jocul i-a ieșit până pe la jumătatea sfertului doi, când băieții lui Dan Fleșeriu au înțeles că puterea de a întoarce soarta meciului stă în mâinile lor. Meciul s-a terminat 77 - 67 în favoarea echipei gazdă, care a urcat pe primul loc în campionat.

În partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu BC Timișoara, din tabăra galben-albaștrilor s-a remarcat Boris Lalovic, care în 39:49 minute de joc a înscris 23 de puncte. Acestea au venit în urma aruncărilor de 2 puncte, reușind 9 din 13 (69,23%), a aruncărilor din afara semicercului (2/4), dar și a celor trei aruncări libere transformate. Lalovic și-a trecut în cont și șase recuperări, acumulând un indice al eficienței de 34 de unități.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au mai înscris Kevin Hardy 14 puncte, Cornel Cioacătă 11, Michael Harrison 10, Lawrence Gilbert 7, Georgian Păun 3 și Vlad Tincu 2. 

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Lalo
    Felicitari de la Cluj!!

    cu 8 ani în urmă (15.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!