Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bozo Djurasovic, "lunetistul" ce îi răpune pe clujeni

Paul Olar

Paul Olar
31.03.2014

Steaua CSM EximBank și-a luat rămas bun de la suporteri printr-o victorie de zile mari. Gruparea din capitală a trecut de "U"-BT Mobitelco cu scorul de 91-88, într-o partidă ce a contat la etapa cu numărul XXV din Liga Națională de baschet masculin.

Trupa lui Niksa Bavcevic și-a adus adversara la tăcere prin numeroasele coșuri marcate din spatele arcului de cerc. Din cele 24 de aruncări de trei puncte, 12 au intrat în plasă, iar la acest capitol a contribuit din plin Bozo Djurasovic. Baschetbalistul ex-iugoslav a avut 6/9 de la mare distanță, făcând duminică seara cel mai bun meci al sezonului.

În cele 34:59 minute petrecute pe parchet, croatul a totalizat 26 de puncte, 13 recuperări (7 ofensive), 2 capace și tot atâtea intercepții. Statisticile sale au format un indice al eficienței de 31, Djurasovic stabilind numeroase recorduri personale în campionatul României. Totodată, jucătorul originar din Dubrovnik a reușit primul double-double stagional.

Prestația lui Bozo este o mostră clară de seriozitate și valoare. Eliminați din cursa pentru Play-Off, "militarii" nu s-au dat bătuți și au dorit dinadins să încheie stagiunea cu capul sus. Astfel, Stănescu și compania nu s-au speriat de o echipă care i-a invins de fiecare dată în ultimii cinci ani, iar rezultatul a fost pe măsură. 

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!