Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Mirkovic: „Liga Națională este o ligă competitivă unde oricine poate învinge pe oricine”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.12.2016

Total Baschet a stat de vorbă cu Branko Mirkovic înaintea partidei dintre CSM CSU Oradea și BC Mureș. Conducătorul de joc sârb, care are și pașaport bulgar, a vorbit atât despre partida din campionat cu mureșenii, despre situația creată de accidentăeri la Oradea cât și depsre participarea în Basketball Champions. Branko vede partida cu BC Mureș drept un dificilă, însă crede în campacitatea echipei sale de a învinge:

„Va fi cu siguranță un meci foarte greu, dar dacă vom juca la nivelul la care o putem face atunci vom câștiga.”

Branko Mirkovic a vorbit despre cum afectează absența din cauza accidentărilor a patru jucători de bază și cum ar trebui să reacționeze colectivul:

„Acest lucru ne afectează mult, dar toți ceilalți jucători trebuie să-și îmbunătățească nivelul și să arate caracter.”

Întrebat depsre impresia pe care și-a făcut despre Liga Națională de Baschet Masculin, conducătorul de joc a vorbit în termeni laudativi despre campionatul nostru:

„Este o ligă bună cu o mulțime de jucători buni. Este o ligă competitivă unde oricine poate învinge pe oricine. Așteptările noastre în acest sezon sunt de a ne lupta pentru trofeu atât în campionat cât și cupă.”

Branko Mirkovic a expus diferențele dintre jocurile din Champions League și Liga Națională. El consideră că Oradea se poate califica din Grupa B dacă va mai obține trei victorii:

„Există o diferență între cele două competiții, acolo (n.r meciurile din Champions League) nu există loc de greșeli și trebuie să fi concentrat. Cred că dacă vom mai obține trei victorii vom avea mari șanse să ne calificăm mai departe.”

În final, Branko Mirkovic a avut un mesaj pentru toți fani baschetului din România:

„Le doresc tuturor sănătate și noroc pentru sărbătorile care se apropie.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!