Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bureau - Seals, un duet determinant pentru Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.12.2013

SCM U craiova a trecut de CSU Asesoft Ploiești cu scorul 86-76, în ultimul meci al anului. Pe lângă mirko Kovac, cel care a fost desemnat MVP, oltenii au mai avut doi jucători ci prestații excelente. Travis Bureau și LeVar Seala au jucat impecabil și și-a ajutat echipa să  se apropie de victorie.

Travis Bureau a terminat partida cu 20 de puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Americanul a petrecut pe parchet aproape 36 de minute, timp în care a marcat 7/10 de la 2 puncte, 1/2 de 3 puncte și 3/3 de la libere.  Acesta a avut 3 turnovers și o intercepție. De asemenea Bureau a avut și câteva faze în care a făcut show prin dunk-urile sale.

LeVar Seals, MVP-ul etapei trecute a fost și el în aceiași notă cu colegul său. Acesta a petrecut puțin peste 37 de minute pe parchet, interval în care a strâns 19 puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive. Seals a avut următoarele cifre la aruncări: 4/8 la 2 puncte, 1/7 la 3 puncte și 8/9 de la linia de pedeapsă.

Pe lângă cei doi și MVP-ul Kovac, Craiova a avut doar alți trei marcatori. Maric, Hallik și  Popescu a completat până la cele 86 de puncte marcate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!