Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: “Încă o data cred că am demonstrat că suntem cei mai buni din România”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.06.2014

Cătălin Burlacu, veteranul celor de la CSU Asesoft Ploiești a acordat o declarație pentru DigiSport, imediat după ce echipa sa a pus mâna pe cel de al 10-lea titlu din istorie. Extrema de forță a avut un rol important în această partidă decisivă a finalei câștigată în fața celor de la CSM Oradea. Sportivul originar din Iași consideră că experiența a cântărit mult și spune că echipa sa demonstrat încă o dată că este cea mai bună din România:

„Mi-am dorit enorm acest titlu cu număr 10. Vreau să dedic această victorie întregii familii și tuturor celor care m-au susținut. În același timp vreau să mulțumesc echipei pentru acest efort susținut din acest play-off foarte disputat. Până la urmă am avut câștig de cauză și experiența și-a spus cuvântul. Mi-am dorit enorm să intru în categoria jucătorilor români care au câte 10 titluri în carieră. Sunt un om fericit și împlinit. Mulțumesc acestor minunați fani care au venit să ne susțină într-un număr atât de mare. Încă o data cred că am demonstrat că suntem cei mai buni din România”

Ascensiunea Asesoftului a depins extraordinar de mult de numele lui Cătălin Burlacu. Extrema de forță și-a pus amprenta în aproape toatele reușitele formației prahovene.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!