Stiri

Cătălin Petrișor: „ A fost o victorie mult mai ușoară decât ne așteptam”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
14.01.2015

Căpitanul echipei SCM Universitatea Craiova, Cătălin Petrișor a fost unul dintre artizanii victoriei din Liga Balcanică contra celor de la KB Sigal Prishtina.

Petrișor a declarat la conferința de presă că diferența s-a făcut în apărare, unde oltenii astăzi au jucat foarte agresiv. De asemenea, tânărul jucător al Craiovei speră ca prin victoria de miercuri seara să readucă lumea la meciurile echipei.

„A fost o victorie foarte importantă pentru noi, o victorie de moral, sper să ne ajute și să continuăm seria meciurilor bune pe viitor. Cred că în seara această în apărare s-a făcut diferența, am jucat foarte agresiv și ne-au intrat și aruncările de 3 puncte. A fost o victorie mult mai ușoară decât ne așteptam. Cu aceast succes sper să readucem publicul la sală și să vină din nou în număr foarte mare”

Petrișor a terminat partida cu 11 puncte și 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!