Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea și-a luat revanșa din tur contra CSA Steaua

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
09.12.2018

CSM CSU Oradea începe partida cu Watson, Fometescu, Pasalic, Denison și Valeika, iar de partea cealaltă Sasha Ocokoljic i-a trimis în teren pe Malesevic, Vîrnă, Delas, Spencer și Duric.

Pasalic deschide scorul pentru gazde, printr-o aruncare de la distanță, iar scorul după 2 minute de joc era 3-0. Delas înscrie primele 2 punctepentru steliști, fiind urmat de Spencer, cu ajutorul căruia CSA Steaua trece la conducere, scor 4-3. Prima parte a sfertului 1 s-a desfășurat echilibrat, însă CSM CSU Oradea a început desprinderea prin cele două coșuri din spatele semicercului marcate de Pasalic, iar scorul era 27-20.

Sfertul 2 a continuat în aceeași notă din partea gazdelor, care au continuat să-și mărească avantajul, ignorând încercările de a reveni în joc ale steliștilor. Cu echipa intr-o formă buna, orădenii au continuat să înscrie din toate pozițiile, luând prin surprindere apărarea steliștilor, care rămâneau fără soluții, avand astfel de recuperat, în partea a doua a meciului, 15 puncte.

La revenirea de la vestiare, steliștii, prin Mandache și Duric, forțează recuperarea dezavantajului, însă Pasalic și Ginyard opresc elanul oaspeților prin aruncări de la semidistanță și din spatele semicercului. Cu doar 2 minute înaintea sfertului final, campioana en-titre conducea cu 11 puncte, scor 71-60. Delas mai înscrie 2 puncte din acțiune pentru steliști și diferența rămânea de doar 9 puncte.

Ultimul sfert a consemnat revenirea în meci a steliștilor, care au oferit gazdelor emoții, ajungând în minutul 5 la doar 3 puncte în spate, moment în care Cristi Achim se vede nevoit să ceară timp de odihnă. Steliștii nu au rezistat mult în acest ritm, iar orădenii au profitat, adjudecându-și partida la o diferență de 9 puncte, scor 92-83.

Giordan Watson 19 puncte, 2 recuperări și 8 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +27. De partea cealaltă, Zarko Djuric și-a trecut în cont 16 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +21.

 

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!