Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea are doar opțiunea victoriei pentru a rămâne în cursa pentru medaliile de bronz

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.05.2017

CSM CSU Oradea are nevoie de victorie în meciul doi al finalei mici cu CSU Sibiu pentru a mai spera la ocuparea ultimei trepte a podiumului în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Campioana încă în exercițiu este condusă cu 1-0 la general în seria care se desfășoară după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”. Meciul doi al finalei va avea loc luni, 22 mai, în Arena Antonio Alexe cu începere de la ora 19:00 și va transmis în direct la Digi Sport.

CSU Sibiu a preluat avantajul în acestă serie după ce a câștigat meciul de pe teren propriu cu scorul de 69-63. Chris Cooper a fost fenomenal în acel joc, reușind să prindă 18 mingi la panou și să adauge și 16 puncte. Orădenii nu s-au putut baza pe aportul lui Martin Zeno, ușor accidentat, și nici pe Bogdan Țîbârnă cel care a avut o problemă stomacală.

Formația lui Cristian Achim va disputa al 32-lea meci al sezonului pe teren propriu în toate competițiile. Este sezonul cu cele mai multe meciuri pentru formația orădeană, care poate bifa 66 de jocuri în cazul unui meci decisiv în finala mică.

CSU Sibiu a câștigat trei partide în acest sezon în fața lui CSM CSU Oradea, dar nu a reușit să câștige  în Arena Antonio Alexe. Sibienii au 3-2 după confruntările din acest sezon. Din 2005 până în prezent cele două echipe au înregistrat 32 de întâlniri directe, palmaresul fiind egal, fiecare echipă cu 16 victorii.

Meciul doi al finalei va fi oficiat de o brigadă de arbitri formată din Laszlo Bukuresti, Bedir Sefer și Costin Bogdănescu.

foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!