Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea se desprinde în seria cu BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.04.2017

CSM CSU Oradea a luat o opțiune importantă la calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce a câștigat și meci secund al seriei cu BC Timișoara.

Partida a doua dintre CSM CSU Oradea a avut o desfășurare asemănătoare cu prima. Primul sfert a fost adjudecat de formația gazdă cu scorul  de 22-17. Timișoara a replicat în actul secund și intra cu 2 puncte la cabine, 37-35, la fel ca și în prima confruntare. După pauză tot oaspeții au avut inițiativa și și-a creat din nou un avantaj format din două cifre. Oradea nu a mai avut startul furibund de sfert decisiv și Timișoara a rămas în avantaj. Cu 4 minute rămase de joc, oaspeții aveau un ecart de o posesie, 73-70. Andrei Mandache a restabilit echilibrul cu un coș de la mare distanță, a treia sa reușită de acest gen în meci.  Cele două formații au mers apoi umăr la umăr. Zeno își ducea echipa în avantaj, 79-77. Timișorenii s-au blocat din nou în  ofensivă, iar Sean Barnette cu un three-point-play ducea formația gazdă la plus 5 pe tabelă cu 36 de secunde rămase de joc. Jeremic a ajuns la linia de fault și îi menținea pe oaspeți oaspeți în joc cu două libere transformate. Zeno de linia de pedeapsă avea să închidă meciul,85-81 la final pentru CSM CSU Oradea.

Sean Barnette a fost cel mai bun jucător al meciului cu 21 de puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive. Andre Mandache a terminat cu 14 puncte, o recuperare și o pasă decisivă. Titus Nicoară a contabilziat 12 puncte și 3 recuperări, iar Will Franklin a adăugat 11 puncte și 7 pase decisive.Muhamed Pasalic a venit de pe bancă cu 10 puncte.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator al oaspeților cu 19 puncte. Komatina și Diaz a contribuit cu 16 puncte, iar Jonte Flowers a totalizat 15 puncte.

Seria se mută pe Bega pentru meciul 3 și meciul 4 dacă este cazul. Meciul 3 este programat  pe 19 aprilie de la ora 17:30.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!