Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea încearcă să oprească seria negativă cu un succes contra Timbei

Marius Petri

Marius Petri
31.01.2014

Liga Națională

Etapa 16

sâmbătă, 1 februarie

ora 18:00

Sala "Constantin Jude"

2-13 Fișa meciului 10-4

BC Timba Timișoara și CSM Oradea se vor înfrunta sâmbătă începând cu ora 18:00 într-un meci contând pentru etapa a XVI-a din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida se va disputa în sala “Constantin Jude” și nu va fi televizată, iar accesul spectatorilor va fi gratuit.

“Urșii” de pe Bega vin după deplasarea de la Constanța, unde au înregistrat al doilea succes din acest sezon, scor 72-52. În ciuda faptului că au rămas cu doar doi baschetbaliști străini în lot, galben-negrii par să se afle pe o pantă ascendentă, având evoluții mai bune decât în prima parte a campionatului. După plecarea lui Bridgewaters, liderul echipei este Florin Popa, acesta reușind să se remarce în fiecare din ultimele meciuri. Un alt baschetbalist care poate pune probleme este John Florveus, însă acesta a dat dovadă de inconstanță în evoluții.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Cristian Achim a înregistrat două înfrângeri consecutive în meciurile cu “U” Cluj și CSU Sibiu, coborând astfel în clasament până pe locul 6, cu 24 de puncte. Deși Subotic a fost menajat timp de două zile pe parcursul acestei săptămâni din cauza unei contracturi musculare, orădenii încearcă să revină pe primele locuri printr-o victorie în meciul cu Timba, care pare aproape sigură privind statisticile celor două echipe.

Timba și Oradea s-au mai înfruntat de trei ori până acum, toate partidele având același deznodământ, și anume victoria bihorenilor. Aceștia s-au impus inclusiv în turul campionatului, când au câștigat la o diferență confortabilă, scor 92-63. Astfel, toate premisele indică un succes al oaspeților în partida de mâine seară, fiind șanse foarte mici ca elevii lui Bogdan Murărescu să reușească surpriza.

Meciul BC Timba – CSM Oradea va fi arbitrat de o brigadă formată din Laszlo Bukuresti, Ionuț Moraru și Amalia Marchiș, iar observator din partea FRBaschet va fi Marius Hurgoi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!