Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea câștigă primul meci al finalei cu CSU Asesoft Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.05.2014

LNBM
Finala
Meciul 1
93-105

CSM Oradea a reușit să se impună în fieful celor de la CSU Asesoft Ploiești în prima partidă a finalei LNBM ediția 2013/14. Formația bihoreană a avut un start de partidă excelent și la pauză avea un avans de 23 de puncte. În partea a doua meciului, Asesoft a avut o revenire însă insuficientă pentru a deschide finala cu o victorie.

Prima posesie a aparţinut oaspeților iar Subotic a punctat rapid CSM Oradea. Asesoft a ratat primele două oportunități de a marca și Oradea făcea 0-4. Burlacu a adus primele puncte pentru gazde, după un marcat de la mare distanță. A urmat un run excelent al bihorenilor, care au marcat 7 puncte la rând și au dus scorul la 3-11, forțându-l pe Arnautovic să ceară time-out. Gazdele și-au continuat perioada de secetă în ofensivă și la jumătatea sfertului erau doar 4 puncte în dreptul Asesoftului. CSM Oradea a dus diferența la 10 puncte, după un coș cu fault marcat de Will Franklin, scor 6-16. Jocul a cunoscut o perioadă extrem de alertă spre finală sfertului inaugural și scorul a ajuns la 14-24, înaintea ultimului minut. Sfertul a fost închis de un coș de la semidistanță a lui Daniel Dillon care a dus scorul la 16-28 după primele 10 minute de joc.

Sfertul al doilea a început cu un coș al lui Jonte Flowers după pătrundere. A urmat apoi din nou un forcing al orădenilor care au dus scorul la 20-35 și Vladimir Arnautovic a cerut din nou time-out. Cătălin Burlacu a marcat două libere care i-au mai potolit pe oaspeţi. Totul a fost însă sporadic. Hallik și Dillon au marcat două coșuri la rând care au dus handicapul gazdelor la 17 puncte. Asesoft a reușit să mai marcheze doar de la libere în timp ce Oradea nu putea fi oprită pe fază ofensivă. La jumătatea sfertului, scorul era în oglindă, 24-42 pentru oaspeți. Daniel Dillon a izbutit un three point play care a pus un deficit pentru gazde de 21 de puncte. Ploieștenii nu s-au regăsit iar Oradea și-a continuat recitalul, Markovic de la mare distanță mai punea 3 puncte în contul orădenilor. Asesoft nu a reușit o revenire pe final sfertului secund și după prima jumătate a jocului scorul era 30-53.

După pauză primii care au marcat au fost tot oaspeţii, Denison a punctat după o recuperare ofensivă. Asesoft o replicat printr-o triplă a lui Flowers. Dillon a răspuns instant cu aceiași monedă. Jocul s-a transformat într-un three point contest după ce și Burlacu a marcat de la distanță. Dacă pe faza ofensivă, Asesoft și-a revenit în primele minute de după pauză, nu au făcut-o și în defensivă și tot Oradea era la cârma și în sfertul 3. După două coșuri consecutive ale gazdelor, care au dus scorul la 47-69, Cristian Achim a cerut timp de odihnă. În ciuda faptului că Asesoft a tot schimbat sistemul de apărarea, Oradea a rămas de neoprit în atac și și-a păstrat avansul de peste 20 de puncte. Asesoft prindea aripi doar datorită zvâcnirilor ale lui Cătălin Burlacu, care a marcat de 3 ori din afara semicercului de 3 puncte în sfertul 3. Asesoft a redus handicapul la o diferență mai mică de 20 de puncte, după două libere ale lui Popovic, scor 56-74. Finalul de sfert a consemnat revenirea de senzație a Asesoftului care în mai puțin de un minut a șters 9 puncte din diferența. Astfel înaintea actului decisiv, CSM Oradea mai avea doar 11 puncte avans, scor 65-76.

Asesoft a profitat de două atacuri succesive în primul minut al sfertului 4 dar a reușit să pună pe tabelă un singur punct. Radovan Markovic a marcat o triplă care a aruncat din nou în aer banca oaspeților. Alhaji Mohammed a luat jocul în propriile mâini și a mai adăugat două puncte. După 2 minute din sfertul 4 diferența era tot de 10 puncte în favoarea Oradei. Același Markovic nu este de acord cu diferența și mai înscrie un coș de 3 puncte. Sean Denison a fost eliminat pentru 5 greșeli personale cu mai mult de 7 minute de joc rămase. Acest lucru nu l-a încurcat pe Radovan Markovic să-și continue recitalul de la mare distanță. Mohammed a fost cel care i-a dat răspunsul cu aceiași monedă lui Markovic. Oradea rămâne și fără cel de-al doilea pivot, înaintea ultimelor 5 minute, după ce Țibârnă a făcut un fault stupid. Titus Nicoară a dus în spate jocul ofensiv al oaspeților în ultimele ale jocului. Diferența s-a menținut la acel prag, 10 puncte erau între cele două echipe înaintea ultimului minut. Pe final, Asesoft a încercat să revină trimițându-și adversarii la libere însă aceștia nu au avut emoții și au reușit să se impună cu un scor monstru, 93-105.

Remarcații partidei:

Asesoft: Alhaji Mohammed, 17 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive; Gerald Lee 16 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.

Oradea: Radovan Markovic 24 de puncte, 3 recupeări și 2 pase decisive; Daniel Dillon 21 de puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

39 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Bravo !!!!
    Ati dat suta la asehoti ? Oradea, respect !

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    meci
    Un joc extraordinar practicat de baietii nostri sper sa ramana ceva din el si pentru maine. :)
    Arbitrii in schimb au incercat din nou un jaf la drumul mare in cel mai pur stil de asehoti. Cam atat despre arbitrajele "excelente" laudate atat de mult de comentatori. Sunt convins ca olaru va fi laudat de tac-su pentru ca a facut exact ceea ce "trebuia". Si daca ma gandesc ca Bukaresti a fost suspendat 8 etape...dar asa e pe la noi: pentru unii muma pentru altii ciuma

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    5 contra 8
    Ce japca!!!Incredibil!!!Felicitari baietilor de la Oradea.Bine ca mai sunt oameni care fac ca adevarul si valoarea,sa mai triumfe cate o data in tara asta, spoita si amarata.A incercat in seara asta FRB(prin reprezentanti sai,arbitri)si n-a reusit cu Oradea,ce a incercat PSD-ul lui Ghita cu Antonescu si a reusit.Inca o data felicitari Oradea!!!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    Bravo Oradea
    In prima repriza asehotii parca jucau împotriva unei echipe de euroliga. A doua repriza nu am văzut-o, dar poate e mai bine așa :)).., mi-am menajat niște nervi, citind comentariile voastre :))

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Bravo CSM!
    Entuziasmant a jucat CSM pe ofensiva azi. 6 jucatori in double digits la puncte. Intr-adevar in ultimele 2 sferturi apararea a scartait urat de tot datorita numarului mare de greseli personale, dar si datorita numarului de recuperari net superioar ploiestenilor. Insa atacul ne-a salvat. Omul finalului de meci a fost fara doar si poate Titus, a carui exactitate a mentinut scorul in jurul bornei 10. Avem 1-0, insa maine e alta zi, alt meci, alta distractie... HAI CSM!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    Bravo Oradea
    In prima repriza asehotii parca jucau împotriva unei echipe de euroliga. A doua repriza nu am văzut-o, dar poate e mai bine așa :)).., mi-am menajat niște nervi, citind comentariile voastre :))

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    respect Oradea
    Un meci superb facut de oradeni. Felicitari din toata inima, ati facut multa lume fericita. Maine trebuie sa jucati cel putin la fel deoarece am feeling-ul ca Ciulin & Co se vor face remaracati si doar un joc pefect va va duce spre victorie. Bafta multa si succes, va tinem pumnii.

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Felicitari CSM Oradea!
    Dar maine as vrea sa fiti mai categorici si sa nu va mai precipitati ca in sfertul 3 de azi ca mor de inima!!!Si suta si in deplasare si celor mai umflati din Romania....sunteti mari...Respect CSM Oradea!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe soreli :

    Maine !!
    Va fi iarasi soare !!. Nu se stie pentru cine ! Sa nu-mi spuneti ca individul olaru ( nu arbitrul ) este fiul cuiva din frb ( da cu litere mici ) ??? De fapt in sfertul 3 a facut tot ce a putut sa intoarca jocul in favoarea assehotilor! S-ar putea sa fie adevarat ! Oricum BRAVO CSM ORADEA , ati fost extraordinari . Va multumim ca ne-ati incantat in aceasta seara .

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    oradeni, lumea va vede :)
    Senzationala prima repriza, plina de tensiune a doua. Asa, ca sfat... nu va mai luati dupa noi :) Doar la U sfertul 3 e deja proverbial ca avem o ditamai caderea... indifferent de antrenor, tot asa patim.

    In rest, meciul excelent. Mai ca duminica viitoare as da o fuga pana la Oradea sa va fac galerie... Doar sa mai fie bilete.
    Si ma ales daca se ajunge la meciul 4. Ca, cine stie; tot zicea Iacobescu ca vrea o finala din 3 meciuri. Fara emotii suplimentare.
    Poate ii faceti si lui placerea macar o data ;)

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014)
    • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 stg:

      oradeni, lumea va vede :)
      Felicitari Oradea :)
      3-0 scurt :) (sa le-aveti pe toate din playoff asa)

      cu 9 ani în urmă (31.05.2014)
    • CSM CSU Oradea mira:

      debutul in finala
      Spre disperarea (si a) comentatorului Lecca ne-am facut debutul cu incredere si cu pectoralii de oras! Este incredibil cum comentatorii digi, azi Lecca, comenteaza absolut partinitor, certindu-i pe cei care comenteaza pe fb si dindu-le lectii de viata si moralitate... cit va mai dura chestia asta?!

      cu 9 ani în urmă (31.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      felicitari
      poate nu ai vazut emisiunea dinaintea meciului, ce lectii tinea despre cat de impartiali sunt ei!
      apoi in timpul meciului era indignat ca cei de pe forum acuza arbitrajul, care era in opinia lui aproape exemplar
      fazele care se dovedeau la reluare arbitrate corect erau comentate, cele gresite...se trecea peste subiect,
      crainicul salii vocifereaza contrar regulamentului
      cum incepea jocul Iocobescu se ridica in picioare
      arbitraj penibil



      cu 9 ani în urmă (31.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      felicitari
      poate nu ai vazut emisiunea dinaintea meciului, ce lectii tinea despre cat de impartiali sunt ei!
      apoi in timpul meciului era indignat ca cei de pe forum acuza arbitrajul, care era in opinia lui aproape exemplar
      fazele care se dovedeau la reluare arbitrate corect erau comentate, cele gresite...se trecea peste subiect,
      crainicul salii vocifereaza contrar regulamentului
      cum incepea jocul Iocobescu se ridica in picioare
      arbitraj penibil



      cu 9 ani în urmă (31.05.2014)
    • CSM CSU Oradea mira:

      @meea
      am vazut si emisiunea si am inregistrat si cometariul; o analiza sumara a acestuia arata CLAR cit de partinitor este comentatorul (am pus adjectivele pe categorii - toate cele pozitive sint la Ploiesti, la noi era vorba doar de 'surprize' si de 'nesperat' etc.) Este incredibil cum sponsorul CSM (aka Digi) il plateste pe Lecca sa ne minta in fata cu comentariul lui de 2 lei!

      cu 9 ani în urmă (31.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    n-1 motive de apreciere
    Achim e într-adevăr un antrenor excelent. Echipa arată minunat, mai puţin cehovianul Ţibârnă. N-am văzut de mult un tânăr cu atâta scârbă de viaţă, de baschet şi de el însuşi

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    105 puncte
    105 puncte încasate acasă. Cred că Jojic încasa atâtea dacă jucau în Euroligă. Dado n-a învăţat că valoarea şi partiturile individuale te mai salvează în atac. În apărare trebuie echipă adevărată, pregătită de un Antrenor. Ca deobicei, omul a început să se prindă vag de ce se întâmplă după ce orădenii ajunşi pe la vreo 28 puncte avans, au lăsat-o mai moale. Totuşi, obiectiv vorbind, nu există antrenor mai bun pe planeta asta... aşa că, vorba unui cântec idiot, "face el rost de vreo rachetă..."

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    stiu ca s-a furat din nou
    nu am vazut meciul, dar ma suna prietenul mereu sa imi zica ca se fura ca in codru, bravo Oradea, poate, poate, dar va fi foarte greu, ca de maine arbitrii vor intra in cod rosu dupa acest rezultat

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea bigone :

    victorie mare
    Felicitari baietilor...Maine trebuie sa facem inca un pas spre titlu..indiferent cine arbitreaza!!!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    105
    3-0 pt ORADEA - sa vada Iaco un 3!!!!!!!!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Felicitari Oradea
    Bravo, bravo, bravo , sunteti mari!
    Jucati la fel si nu repetati greselile clujenilor si la finalul meciului 3, Oradea va fi in sarbatoare. Restul sunt mizerii, le stim, le-am simtit toti, dar niciodata o afacere mizerabila nu poate egala bucuria infinit mai mare de partea celor corecti si care iubesc sportul.

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    sustinere & suport
    Salutare... Emulatia si energia in jrurl acestei finale, si incurajarile venite de la majoritatea suporterilor din tara la adresa CSM Oradea sunt cel putin emotionante. Insa va rog din tot sufletul sa vorbim despre arbitraje dupa serie, si motivul este simplu: daca tot repetam "arbitrii fura, arbitrii fura", asta vom si primi. (legea atractiei pentru cei care ati urmarit "The Secret"). Puneti-va in pielea unui jucator care poate mai citeste comentariile. Oare ei ar vrea sa vada pareri despre cum se arbitreaza sau aprecieri la adresa jocului de baschet prestat de ei? Energia pe care le-o transmitem acum, fiecare dintre noi, ii vor ajuta ajuta daca sunt pozitive si incurajatoare. HAI CSM!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      @Tomy
      Corect, eu sincer sunt scarbit sa vorbesc despre asta mereu, am vazut, am simtit pe pielea noastra asta, nu se vor lua masuri penru ca e un intreg mecanism acolo ce acopera o mare parte din sistem, au "fani" pana si pe unii comentatori,dar tineti minte toti, frumusetea sportului vine din incertitudinea invingatorului, poti castiga sau poti pierde, poti trece de la extaz la agonie si invers, e o competitie. Toate cupele si trofeele din lume "CASTIGATE SEC" nu egaleaza bucuria unui suporter fericit al unei echipe frumoase , legatura dintre suporteri si echipa, competitiile sportive sunt pentru public , nu ai public, nu ai nimic, ca echipa. Ma gadesc si acum la vremurile cand CSU juca intr-o sala micuta ( la teatru pentru cunoscatori) cand domn` profesor Claudiu Muntean, Beni Pelger , Alecu , Toci incantau lumea, cati oameni se inghesuiau in acea sala si ce atmosfera era si datorita lor multi oameni au inceput sa iubeasca sportul asta si acum in prezent chiar daca nu sunt rezultate oamenii sunt tot langa echipa, sunt multe echipe frumoase in campionat , iar asta nu o poate schimba nimeni. Keep calm and FIGHT ! :d

      cu 9 ani în urmă (31.05.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Oradea
    FELICITARI!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • CS Rapid București Rapidist4Life :

    Vrem un 3-0!!!
    Felicitări Oradea! Ați învins în ciuda unui arbitraj slab.
    Au fost câteva faulturi acordate ploieștenilor de neînțeles. Unul a fost chiar la început când Krapic s-a lăsat pur și simplu pe Markovic care a fost sancționat. La altă fază Popovic s-a ciocnit de Flowers și au primit fault orădenii.

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Felicitari
    Felicitari Oradea! Despre arbitraj, mie sincer nu mi sa parut a fi partinitor. Nu simpatizez deloc ploiestenii, si la randu-mi in sezoanele trecute eram indignat de arbitrajul pro-asesoft, dar in seara aceasta mie personal chiar mi sa parut un arbitraj decent ( cu greselile lor deja stiute de noi toti)

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș rolando73 :

    Felicitari CSM Oradea
    Bravo,bravo Oradea,ati jucat fantastic ,mai ales in prima repriza.Concentrare maxima pe maine.Bafta si succes,va tinem pumnii.Sa castigati cu 3-0!!

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Bravo Oradea
    Prima repriza a fost una excelenta pentru Oradea. In mod normal bihorenii nu au cum sa rateze acest titlu, e evident ca sunt peste asehoti. Markovic mi-a placut mult azi (i0au si intrat aruncarile) si Titus a fost din nou imperial pe final. Omul asta e ca un ceas elvetia, nu poti sa ii dereglezi mecanismul , mai multe e si roman, BRAVO.
    Astazi arbitrii au incercat sa ii readuca in joc si erau f aproape de a reusi dar totusi diferenta a fost multe prea mare.
    Penibil de-a dreptul comentatorul, Oradea avea +20 si cand inscriau bihorenii trebuia sa remarce si el ca joaca bine dar chiar si la -20 cand dadeau asehotii un cos avea orgasm langa microfon.
    Succes maine, vrem un 2-0

    cu 9 ani în urmă (31.05.2014) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    felicitari de la Gorj
    Fanii Energiei si probabil toti fanii celorlalte echipele din Romania va felicita si va tin pumnii sa castigati titlul impotriva asehotilor, a arbitrjelor ostile si a frbaschet. Meritati sa luati campionatul pt ca sunteti cei mai buni la acest moment! Sper sa am ocazia sa va felicit pt castigarea campionatului asa cum voi, suporterii csm-ului oradea ne-ati felicitat pe noi cei de la Energia pt castigarea Cupei Romaniei! Hai Oradea!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dwade :

    Felicitari Oradea
    Felicitari Oradea!! Hotii au incercat sa va elimine pivotii, dar azi i-ati batut cu tot cu Olaru de partea lor. Lecca ... un comentator penibil (sa-i explice si lui iacobescu ca e platit sa comenteze meciul impartial).

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      jcn
      si plangea pe pagina de facebook ca il contesta suporterii, saracul.

      cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    BRAVO !
    ORADEA MERITA SA CASTIGE !

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    hol vagytok????
    Oare unde sunt sustinatorii echipei prahovene, care oride cate or a castigat aceasta echipa minunata ne dadeau lectii de filosofie baschetbalistica, de arbitraj si de bun simt:D?

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    hol vagytok????
    Oare unde sunt sustinatorii echipei prahovene, care oride cate or a castigat aceasta echipa minunata ne dadeau lectii de filosofie baschetbalistica, de arbitraj si de bun simt:D?

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Rusine :Lecca !!!
    Cum isi permite acest comentator penibil sa stearga pe cine vrea el de pe contul "Baschet la digisport" de pe Facebook pt jigniri, cica, cand tocmai el scrie : ...."Sunt dezamagit ca unii dintre cei care ne-am adunat aici, pe aceasta pagina, nu au auzit de respect. Asta e, curatenia continua! Tocmai am spus "la revedere" unor nesimtiti!" . El cum isi permite sa jigneasca ????
    Oricum impotriva tutoror, a asehotilor , a brigazii de "soc" Ciulin-Fabiana si chiar impotriva comentatorului, din pacate, Oradea va castiga si azi ! Hai CSM Oradea !!!!!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      leca
      atat poate el. chiar daca ii trimiti un mesaj fara injuraturi si jigniri daca il pui in dificultate il sterge imediat. Nu poate mai mult, nu ai ce sa ii ceri.

      cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • U BT Cluj-Napoca m.sandor:

      lecca acest burlacu a transmisiunilor sportive
      si pe mine m a sters, dar vad ca acum iARASI pot comenta.am intrebat o chestie simpla si s a ofitcat.aroganta de capitala, ce mai vreti.nu cred ca tine cu hotii sau cu oradea, el atata stie.

      cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Bravo ORADEA!!!
    Meciul a fost entuziasmant in ciuda hotiilor fatise, mai ales in finalul sfertului 3 cand se incerca din rasputeri readucerea asehotilor in meci!!! cred ca am imbatranit vre-o 5 ani si mi-am dereglat si inima de la asa entuziasm combinat cu multa enervare si suparare la ceea ce ne-a fost dat sa vedem!!! In mare parte, furtul grosolan a semnanat cu semifinala de anul trecut dintre aceleasi echipe, alti nerci, alta hotie imensa!!! comentariul mizerabil si penibil!!! Cu toate astea, Hai Oradea, hai ca se poate!!!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    pagina rosie :D
    Ceea ce inseamna ca o intreaga tara sustine Oradea impotriva asehotilor si hotiilor pe care le practica!!! Orice echipa era in finala in locul Oradiei, se bucura de acelasi respect si sustinere, ceea ce inseamna o coagulare a bunului simt si respectului impotriva hotiei, golaniei, nesimtirii si as putea continua cu apelativele binemeritate si castigate de-a lungul anilor de asehoti!!!!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!