Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea, la a patra victorie consecutivă

Marius Petri

Marius Petri
09.11.2013

CSM Oradea a câștigat partida desfășurată în deplasare la BC Timișoara cu scorul de 87-79. Oaspeții au început foarte bine jocul, câștigând categoric primele două sferturi (24-21, 31-16) și și-au permis să slăbească ritmul pe finalul meciului. Acest rezultat reprezintă a șaptea victorie stagională pentru bihoreni, care își consolidează pozitiția de lider a clasamentului. De partea cealaltă, BC Timișoara înregistrează a treia înfrângere din acest campionat.

Daniel Dillon a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 24 de puncte înscrise. De la oaspeți s-a mai remarcat și Titus Nicoară, cu 21 de puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive. La gazde, principalii jucători au fost Anthony Lee (26 de puncte, 7 recuperări, 4 assist-uri) și Aleksandar Radulovic, cu 20 de puncte marcate și 5 recuperări.

Vom reveni în curând cu cronica meciului.

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    CSM
    Forza, Forza CSM!!! Asteptam o victorei si marti seara!!!

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      si totusi...
      cum ramane cu berea aia? acum ca au castigat iar baietii, cred ca ar fi cazul sa o dai, nu crezi?
      :))))
      Hai Oradea!!!

      cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Am dat-o acum juma' de ora.

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      pai...
      ce are aia in comun cu baschetul? :P

      cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      bere
      Doar faptul cane facesa ne simtim bine ca si baschetul!

      cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Felicitari CSM !
    In sfarsit am reusit sa depasim cel mai mare complex al nostru din LNB, BC Timisoara, formatie care ne-a invins de fiecare data in ultimele 6 meciuri. Foarte bine a functionat rotatia noastra si Achim a impartit cu cap minutele in aceasta seara, daca nu exista presiunea meciului de marti din Europa, cred ca diferenta era de peste 20 de puncte.

    Cand pronuntai primul 5 al Timisoarei in sezonul trecut, te cam trecereau fiorii la auzul unor nume precum Archie, Sarovic, Johnson, etc, acum insa primul 5 in afara de Jovanovic nu transmite absolut nimic si nu ma refer doar la acest meci ci la toate meciurile televizate pe care le-am vazut. Total neinspirata campania de achizitii din aceasta vara, in afara de Lee, absolut nici un alt jucator numerita sa imbrace tricoul viola, nu stiu unde i-a gasit Costescu si cred ca i-a luat strict dupa CV-uri, care nu sunt chiar subtiri, nici macar ultimul jucator adus nu mi s-a parut cine stie ce si mult mult in urma cu pregatirea fizica, ma mir cum de l-a bagat pe parchet, asa direct de pe aeroport adus.

    Arbitrajul, in special in repriza secunda, mi s-a parut ceva gen comedie-tragica, Ciulin si Stoica s-au facut inca o data de ras, acordand cateva decizii absolut idioate, insa din fericire din nou rezultatul final nu a fost afectat si haotismul a fost impartit in ambele parti.

    Ne astepta marti un meci infernal in Eurochallenge acasa in fata celor de la Samara, care vor veni precum o fiara ranita, dovedind astazi in victoria lor contra celor de la Neptunas (79-71), ca sincopa cu turcii a fost doar un accident.

    HAI CSM !

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Bravo Oradea
    Salutare... ma alatur si eu colegilor cu felicitarile, insa sunt in asentimentul lui Flroin in legatura cu actualul lot al Timisoarei. Cred ce acesta este motivul celor intamplate azi. Sigur, timisorenii sunt oameni cu cap si inteleg ce inseamna o reconstructie a echipei din temelii, insa nici chiar asa... pase in afara terenului, faulturi inutile pe aruncari clare ale lui Titus si Dillon, aruncari dificile etc. Imi doresc enorm de mult sa vad Timisoara in varful baschetlui caci acolo ii este locul si pentru asta e nevoie de niste modificari de atitudine in vestiar si la birouri, caci, dupa cum spuneam, timisorenii sunt cumpatati insa cu masura si pana la un punct. Felicitari oradenilor care de abia s-au descaltat in case dupa deplasarea de la Paks si din nou pe drum cu echipa. Acest devotament si atasament fata de echipa este magnifica si jucatorii vad si simt asta. Sunt foarte curios de cum ne vom prezenta marti... insa ultimele meciuri, chiar si cel cu Paks, imi dau speranta ca vom face o partida frumoasa... plina a fi sala tulai :) HAI ORADEA!

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Felicitari!
    Pentru constanta pozitiva din ultimii ani,dupa cum va prezentati sunteti o candidata serioasa la finala cu Asesoftul!Iar in opinia mea factorul de echilibru este Achim.Cele bune in continuare!

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      factorul de echilibru...
      este emulatia creata in jurul acestei echipe, incepand cu managementul, lotul, antrenorii, sponsorii, suporterii...
      sa ajungem aici a durat cativa ani.
      dupa cum iti spuneam, voua va lipseste rabdarea. e pacat de ceea ce se intampla acum la craiova, si crede-ma ca doar putini se bucura de raul vostru!
      va urez bafta si sa aveti rabdare!

      cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      cata ipocrizie...
      Nu e nicio nenorocire ca profunda criza a Craiovei a generat atata satisfactie,asa cum spuneam,important este sa generezi ceva decat sa nu existi.In viata oricui exista momente faste si momente grele,Oradea este pe val,felicitari si mult succes si-n cupe,cu atat mai mult ca acolo joaca doi dintre putinii romani in care ne punem nadejdea iesirii din mocirla in viitor:Tibarna si Nicoara.

      cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe AP :

    Timisoara
    Problema la Timisoara e alta, bugetul, de aia nu mai sunt jucatorii din sezoanele trecute si au plecat toti, in afara de Ivanovic care avea contract pe 2 ani.
    Bugetul a fost redus cu 40 sau chiar 50% fata de sezoanele trecute, acolo e problema. Daca va uitati, pe pivot Timisoara joaca cu unul undersized si rezerva e Toth de la U21.

    cu 10 ani în urmă (10.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe AP :

    Corectura
    Corectura: Jovanovic, nu Ivanovic.

    cu 10 ani în urmă (10.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!