Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște se pregătește de duelul cu Sirius Târgu Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.01.2017

CSM Târgoviște va primi vizita formației BC Sirius Târgu Mureș cu ocazia etapei a 15-a din Liga Națională de Baschet Feminin, meci programat sâmbătă, 14 ianuarie, cu începere de la ora 18:00. 

Înaintea confruntării directe de sâmbătă, Târgoviște este pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale cu 10 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce gruparea din Târgu Mureș este pe penultimul loc, având la activ doar 3 meciuri câștigate și 11 pierdute. Gruparea din Târgoviște a jucat ultimul meci în campionat în data de 28 decembrie, atunci când a câștigat la Satu Mare cu 70-48. De cealaltă parte, în ultimul meci din 2016, Sirius a fost învinsă pe teren propriu de Alexandria, 78-85, iar în debutul lui 2017 a jucat dubla din Cupa României cu Politehnica Iași, acolo unde a câștigat ambele manșe, 95-61 și 87-73, calificându-se în Final 8. 

Cele două formații au la activ o singură întâlnire directă, în turul actualei ediții de campionat, atunci când multipla campioană a României s-a impus în fieful ardelencelor cu un clar 84-58. 

Meciul de sâmbătă seara va fi condus de un trio format din Andrada Csender, Andrei Răileanu, respectiv Alina Dekany, în timp ce observator din partea Federației Române de Baschet va fi Alina Moantă. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!