Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM U Oradea adjudecă Memorialul Antonio Alexe

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.09.2014

Foto: Dan Ilie

CSM U Oradea a încheiat cu o victorie Memorialul Antonio Alexe, scor 82-66 în faţa campioanei Slovaciei, Inter Bratislava. Gazdele nu au lăsat nicio şansă adversarului, instalându-se la conducere încă din primele minute. În urma acestui rezultat CSM U încheie evenimentul cu trei victorii şi nicio înfrângere, trecându-şi în palmares a 4-a cupă a memorialului din cele cinci ediţii. Singura formaţie ce a triumfat la Oradea a fost "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, în urma cu trei ani. 

Cristian Achim a rulat întreg lotul, Rareş Paşca realizând un posibil record all-time cu 18 puncte, fiind urmat de Bogdan Ţîbîrnă cu 14 puncte şi 5 recuperări, Radovan Markovic cu 11 puncte, Daniel Popescu şi McGhee adăugând 10 puncte, Sergiu Pop 5 puncte, Dillon 5 puncte, Subotic şi Krapic câte patru puncte, iar Hatten un singur punct. De partea cealaltă Bilik Martin a avut 21 de puncte în timp ce Petar Babic a contribuit cu 7 puncte.

În momentul de faţă CSM U Oradea are în presezon un bilanţ de patru victorii şi nicio înfrângere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!