Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CST BC Alexandria se revoltă împotriva arbitrilor: ”Ei, masculii alfa!”

Eduard Popa

Eduard Popa
10.03.2018

csbt alexandria jucatoare dinte pierdut

CSBT Alexandria a pierdut prima partidă din Top 5-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin, scor 79-69.

La finalul partidei, teleormănencele nu s-au arătat deloc încântate de felul în care brigada de arbitri a gestionat o fază controversată. Este vorba despre un cot în gură primit de Ivana Grbic de la o adversară. În urma contactului, jucătoarea Alexandriei a pierdut și un dinte, dar faza nu a fost oprită de către arbitri, darămite să sancționeze pe sportiva care și-a lovit adversarul.

Redăm în cele ce urmează comunicatul integral al Alexandriei de pe pagina lor de facebook:

„Am așteptat să treacă tensiunea jocului pentru a nu scăpa cuvinte regretabile! In finalul sfertului 1, jucătoarea noastră, Ivana Grbic, primeste un cot în gură de la Ana Radovic sub privirile îngăduitoare ale stimabililor arbitri Mate Andras Stretea si Răzvan Opris! Da, povestea continuă cu acești talentați domni arbitri, aceeași pentru care am avut cuvinte "măgulitoare" după jocul de la Arad și pentru care am primit o mustrare de la domnul Traian Racu cum că ar trebui să ne abținem de la comentarii pe pagina oficială cu privire la arbitraj! Ok, să revenim la isprava de ieri! Credeți că au fluierat conform regulamentului? Nieee! Ce e ăla GD sau măcar antisportiv? Ori intreruperea jocului când e clar că era o problemă cu un participant la joc? Ce se întâmpla dacă, din nefericire, îsi inghitea limba în urma socului? Noroc ca dupa un atac al adversarelor, fructificat sau ratat, arbitrul principal a luat decizia de a întrerupe jocul. Pentru cei doi arbitri probabil era o simulare sau o văicareală nedemnă de sport! Mda, ei masculii alfa... Asta e, cel mult putem urla la lună! De ascultat nu stim cine ne ascultă! În urmă cu câteva luni, vreo 4-5 etape, pe site-ul frbaschet.ro în caseta statistică se puneau și notele primite de arbitri de la comisarul jocului. De ce au dispărut? Erau traumatizati domnii arbitri? Da' cluburile cum se simt după aceste prestații ale lor? Stiu acesti arbitri cât de greu se susține financiar un club de prima ligă? Că sunt probleme mari? Că se desfiintează echipe? Nu, ei îsi primesc indemnizația și decontul de transport, nu interesează pe ei cât de greu se obțin aceste fonduri! A nu se înțelege că punem la îndoială justetea victoriei adversarului! Nu! Doar am vrut să arătăm niște aspecte puțin mai neplăcute!”

P. S. Probabil, după finalizarea procesului medical de refacere a danturii jucatoarei noastre vom trimite factura pentru decont domnilor cavaleri ce au trecut cu vederea acest gest nesportiv!”

Postarea originală cu poză aici:

*foto: facebook CSBT Alexandria

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!