Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia administrează o nouă înfrângere severă Rapidului

Valentin Todea

Valentin Todea
24.01.2016

Într-un meci ce a contat pentru etapa a 20-a Ligii Naționale, albaiuliencele au trecut în deplasare de Rapid cu scorul de 38-98 (12-28, 10-32, 9-17, 7-21).

Natalia Burlakova a înscris de la mare distanță pentru 4-5, după care oaspetele au preluat controlul total al partidei. A fost 4-13 după coșul din spatele semicercului al sârboaicei Brankica Hadzovic, pentru ca Marta Fodor să puncteze pentru o diferență de 18 lungimi (10-28), pauza mare venind la scorul de 22-60. Partida s-a desfășurat în aceleași condiții și în ultimele două sferturi, toate elevele lui Miroslav Popov reușind să-și treacă numele pe lista marcatoarelor.

Burlakova a avut 11 puncte înscrise și 4 recuperări, în timp ce Mariana Constantin a contabilizat 8 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. 

Din tabăra alb-albastrelor, principala marcatoare a fost Brankica Hadzovic cu 20 de puncte, reușind de asemenea 6 pase decisive și o intercepție. Shawnta Dyer a terminat confruntarea în double-double, acumulând 11 puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!