Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft încheie sezonul regulat pe teren propriu într-un meci cu SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.04.2014

LNBM

Etapa XXVI

Sâmbătă, 5 aprilie, ora: 18:00

Sala Olimpia Ploiești

Ultima etapă a LNBM programează la Ploiești duelul dintre echipa gazdă, CSU Asesoft și SCM Universitatea Craiova. Partida dintre cele două combatante va avea loc sâmbătă, 5 aprilie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Olimpia.

Meci fără miză pentru formația gazdă. Situația din clasament nu dă nicio bătaie de cap campioanei en-titre, care și-a asigurat deja avantajul terenului propriu pe întreaga desfăşurare a playoff-ului. Dacă pentru Asesoft lupta din clasament e încheiată, Craiova încă este în lupta pentru o poziție cât mai bună. În acest moment oltenii se află pe locul 6 dar pot cădea un loc în cazul unei înfrângeri.

Partida tur dintre cele două formații a fost una extrem de disputată. SCM U Craiova s-a impus în ultimul meci al anului 2013 în fața Asesoftului cu scorul 86-76. La întâlnirile directe însă, CSU Asesoft Ploiești are 8 victorii și 3 înfrângeri. Toate cele 3 victorii ale Craiovei au venit în Bănie.

Milan Nisic are probleme de lot înaintea partidei de la Ploiești. Travis Bureau, o piesă extrem de importantă din angrenajul echipei nu va putea evolua sâmbătă. Americanul are o leziune la menisc care va ține departe de teren de baschet în 7-10 zile. Totuși îmbucurătoare pentru olteni este revenirea lui Ionuț Drăgușin. Gigantul român a jucat primele sale minute din acest sezon în partida câștigată de echipa în fața lui BC Timișoara. Drăgușin a jucat doar 6 minute, timp în care a marcat 5 puncte și a înregistrat o recuperare respectiv o pasă decisivă.

CSU Asesoft Ploiești vine după o victorie facilă în deplasare cu Timba. Băieții lui Vladimir Arnautovic au păstrat tradiția meciurilor cu „urșii” din Banat și s-au impus marcând minim 100 de puncte, scor final 73-100. Pentru Asesoft această este ultima reprezentație înaintea începerii cursei pentru trofee. Ploieștenii organizează Final Four-ul Cupei Românei, după o săptămână, în 11-12 aprilie.

Partidă de sâmbătă va fi oficiată de o brigadă de arbitrii formată din Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Bogdan Podar, comisarul partidei fiind domnul Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!