Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploieşti a învins pe BC Timișoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2013

CSU Asesoft Ploiești a învins pe BC Timișoara, scor 84-73, într-un meci contând pentru etapa a 3-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Pe sferturi: 28-15, 20-23, 17-16, 19-19.

Alhaji Mohammed a fost cel mai bun marcator al partidei cu un total de 27 puncte, la care a adăugat 6 recuperări și 4 pase decisive. Vladimir Tica a contribuit cu 14 puncte, Cătălin Burlacu a terminat cu 13 puncte și 8 recuperări, iar Jonte Flowers a totalizat 13 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive pentru Asesoft.

În replică Vladimir Panic a avut 17 puncte, 4 pase decisive, Zlatko Jovanovic a totalizat 16 puncte, 9 pase decisive, iar Anthony Lee a terminat cu 13 puncte, 5 recuperări pentru BC Timișoara.

În urma acestui rezultat ambele echipe au 2-1 la general.

Revenim cu amănunte!

___

BC Timişoara este condusă la pauză de către CSU Asesoft Ploieşti cu scorul de 38-48. Partida are loc la Timişoara şi contează pentru etapa a treia a LNBM. Încă din începutul meciului, oaspeţii s-au instalat în fotoliul de conducere şi au continuat să conducă până la pauză, deşi timişorenii au avut la un moment dat câteva faze consecutive în care au recuperat mingea repede şi au marcat.

Cei mai buni jucători ai Asesoftului sunt, până în acest moment, Alhaji Mohammed (16 puncte, 2 recuperări), Cătălin Burlacu (6 puncte, 6 recuperări) şi Vladimir Tiţa (8 puncte, 3 recuperări). De la gazde s-au remarcat Vladimir Panic (13 puncte, 2 recuperări) şi Zlatko Jovanovic (8 puncte, 2 pase decisive).

Vom reveni cu mai multe amănunte după încheierea meciului.

14 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    "ce inseamna SA STII"
    La o faza pe care toata sala a vazut-o, Burlacu il tine de tricou pe jucatorul timisorean, ceea ce duce la o recuperare ploiesteana. Comentatorul "fost baschetbalist" Digisport scapa un admirativ "ce inseamna SA STII" la adresa lui Burlacu, care reuseste (inca o data) sa ii pacaleasca pe cei ce arbitreaza meciul (inca mai au mult pana sa poata fi numiti "arbitrii"). Daca in "a fi smecher" sau "a te descurca" inseamna sa stii baschet, imi pare rau, domnule comentator, dar va rog sa va pastrati pentru Dvs astfel de aprecieri si sa nu le dati drumul pe post.

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      re
      in orice sport se folosesc astfel de lucruri, in orice sport sunt jucatori "smecheri", unii jucatori apeleaza mai mult la astfel lucruri altii mai putin, unele faze se vad, altele nu....nu sunt nici pe departe fanul echipei din Ploiesti in sa au echipa iar Burlacu e jucator.
      Timisoara putea juca inca 4 sferturi cu ei si tot nu bateau...stii ca e o vorba "Unde nu-ti miroase iti pute"

      cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ...
      a scapat comentariul, gafa auditiva, noi toti nu, nu, nu am observat cat de impartial este !!!!!!!

      cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      comentariu
      sincer ma intereseaza putin spre deloc comentariul meciului, nu are cum sa influenteze desfasurarea si rezultatul meciului asa ca...

      cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    asa e
    asa e, acolo Burlacu a faultat dar, sa fim seriosi, Ploiestiul a fost clar peste Timisoara in seara asta, nu cred ca se pune problema arbitrajului in acest joc.

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ..
      ai dreptate, au fost mai buni, sunt mai buni, de aceea nu vad de ce trebuie avantajati, au echipa si pot castiga si fara ajutor...totusi au avut 10 puncte castigate prin greseli de arbitraj, nu zic favorizare, am spus greseala...si, desigur observatorul FRB a notat acestea ...

      cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    da, ploiesti uber alles
    ploiestiul deja a intrat in formula 5+3.acest octet magic o sa faca ravagii si in acest campionat.timisorenii au fost prea naivi.nu mi s -a parut ca au crezut in victorie

    cu 10 ani în urmă (12.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    sunteti nebuni prieteni
    TOATE fazele pro timisoara nu le vedeti nu?? si comentariul vadit intr-o directie, a gazdelor. serios, tre sa va tratati, ura v-a incetosat vederea!

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ?
    nu mi s-a parut comentariul pro Timisoara. Mie imi place de tipul asta, pe care nu stiu cum il cheama. Pe langa Cosmin Petrescu, are vocea lui Morgan Freeman..si nici nu comenteaza aiurea. A avut cateva scapari cand nu a fost chiar diplomat fata de defensiva timisoreana. Si nici arbitrajul nu mi s-a parut slab. Chiar deloc. @titel, daca tu imi dai un exemplu, si anume faza cu Burlacu, imi amintesc si eu una. Gutoaia faultat pe tusa in dreptul bancii timisorene. Fault ce nu s-a fluierat. Deci suntem chit.. Amandoua au fost scapari. Per total nu mi s-a parut chiar deloc slab arbitrajul

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      ..
      scuzati ca m-am repetat.. @admin, la mine nu merge butonul "Clear"

      cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      ..
      scuzati ca m-am repetat.. @admin, la mine nu merge butonul "Clear"

      cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    de ce protimisoara? , pt ca explicat cum a fentat Burlacu, a scapat-o si a facut-o cu admiratie. si apoi, a contabilizat cu voce tare cele 5 puncte acordate gresit Ploiestiului pe finalul sfertului patru. per total se puteau stradui mai mult domnii arbitrii, pt ca nu sunt incepatori, Timisoara trebuie sa imbunateasca apararea, lipsa de luciditate a aparut de multe ori, Ploiestiul poate castiga un meci si fara stilul de joc care le-a adus porecla, pt ca are echipa.

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    costecu
    Poate m-i se pare mie, dar meciul a fost pierdut de Costescu. Jucatorii de la Timisoara, si-au dat sufletu' pe teren. S-a vazut ca vor sa castige, insa Costescu nu a stiut cum sa desfaca apararea Asesoftulu. A insistat pe aruncarile de 3, de m-a disperat. Nu m-am uitat pe statistica, insa si-a asumat un risc cu aceasta tactica, nu i-a tinut (nici c nu avea cum, odata ce Dado s-a prins)si a pierdut.

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ......
    Timisoara mi se pare mai slaba ca anul trecut!
    Joaca haotic ,aruncari de 3 nepregatite,pase aiurea!...nu mi-a placut ,desi as fi vrut sa bata Ploiestiul n-au avut nicio sansa!
    De la Timisoara mi-a placut Toth,bun,dar trebuie avuta grija de el!...are potential de dezvoltare imens!
    Ploiestiul in continuare nu se apara,ia cosuri usoare ,tot jocul,in atac, l-au facut in jurul lui Mohammed!...sa-i vedem in cupele europene,aici n-au adversar!...deocamdata nu-mi place Dunn,sters si o comite des!

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!