Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești a învins la limită Energia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.11.2013

84-82

 

CSU Asesoft Ploiești a înregistrat cea de-a 8-a victorie consecutivă. Aceștia au trecut cu scorul 84-82 de Energia Rovinari, după un tip in al lui Vladimir Tica.

Oaspeții de la Energia au început mai bine partida de la Ploiești și s-au desprins la 2-7, după două minute și jumătate de joc. Asesoft a revenit imediat, însă gorjenii și-a refăcut avansul, chiar la jumătatea sfertului, după un coș al lui Kakaroudis, scor 8-14. Sfertul inaugural s-a desfășurat doar cu echipa oaspete la timonă, CSU Ploiești reușind doar să țină aproape de adversari. Astfel primul act s-a încheiat cu un coș al lui Louis Darby Jr., stabilind scorul, 19-23. Sfertul secund a început perfect pentru Energia, după o fază în care nu au primit coș, Dalibor Djapa a înscris o triplă. Asesoft a ieșit rapid din corzi, după un coș al lui Lee. Nici pe parcursul actului secund echipa gazdă nu a sinmțit cum e să te afli la conducere. Energia a fost mereu echipa care a stat în față. Totuși Burlacu și compania nu au pierdut contactul cu oaspeții și la pauză aveau un singur punct deficit, scor 44-45.

Repriza secundă a început sub același registru, Energia în avantaj. La mijlocul sfertului trei, echipa lui Florin Nini avea 9 puncte avans după o nouă triplă, marca Dalibor Djapa. Până la finalul sfertului campionii nu au excelat și astfel Energia și-a clădit un avantaj de 8 puncte înaintea ultimului act. CSU Asesoft a făcut un ultim sfert pragmatic. Au reușit să egaleze pe tabelă la jumătatea actului decisiv, după o triplă a lui Adamovic. Apoi Energia s-a desprins iar. Înaintea ultimului minut gorjenii aveau un avans de 4 patru puncte și se părea că vor obține o victorie de efect. Nu a fost să fie pentru că nu au mai trecut de borna celor 82 de puncte marcate. Gazdele au avut un parțial de 6-0 care le-a adus victoria. Omul victorie poate fi numit Vladimir Tica, după ce a împins în coș o minge ratată de Burlacu de la linia de fault și așa Asesoft s-a impus la limită cu scorul 84-82.

Cel mai bun om al partidei a fost pivotul sârb Vladimir Tica care a terminat partida cu 19 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

De la oaspeți Dalibor Djapa a fost cel mai bun om cu 20 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!