Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești are de îndeplinit o formalitate în fața lui U Cluj pentru a încheia sezonul regulat pe prima poziție

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.03.2015

CSU Asesoft Ploiești primește vizita codașei U Cluj-Napoca în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida este programată sâmbătă, 28 de martie, cu începere de la ora 17:15, la fel ca toate partidele etapei cu numărul 26.

CSU Asesoft Ploiești nu-și permite să facă cadouri singurei echipe din Liga Națională care nu a descoperit gustul victoriei în acest sezon. O victorie în fața lui U Cluj-Napoca ar cimenta poziția de lider după sezonul regulat al campioanei en-titre.

U Cluj-Napoca este cea mai slabă echipă din LNBM, lucru indicat și de recordul din acest sezon în care „studenții” clujeni nu au reușit să-și apropie victorie în niciunul din cele 25 de meciurile din sezonul regulat.

În partida tur, clujenii au ținut campioana în șah din timp de 20 de minute. Cu Brian Burrell în mare formă atunci, U Cluj intra la pauză cu un avantaj de 5 puncte. În partea secundă, ploieștenii nu au lăsat loc de surprize și s-au impus la final cu scorul de 79-67.

Așadar meciul dintre CSU Asesoft Ploiești și U Cluj-Napoca este unul cu miză doar pentru formația gazdă. Victoria îi păstrează pe ploieștenii pe prima treaptă a LNBM după sezonul regulat în timp ce U Cluj-Napoca este retrogradată de etape bune.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!