Stiri

CSU Sibiu începe joi aventura în FIBA Europe Cup

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.09.2017

CSU Sibiu va juca joi, 21 septembrie, de la ora 19, primul meci din FIBA Europe Cup. Jucătorii lui Dan Fleșeriu vor primi vizita baschetbaliștilor de la KB Pardubice, care în sezonul precedent au terminat pe locul al III-lea în campionatul din Cehia. CSU Sibiu și KB Pardubice nu s-au mai întâlnit până acum.

Pentru CSU Sibiu va fi prima aventură europeană după o pauză de nouă ani. Sibienii întâlnesc pe KB Pardubice, în primul tur preliminar al FIBA Europe Cup, iar dacă vor reuși să treacă de cehi, vor juca în cea de-a doua fază în compania celor de la Proximus Spirou Basket.

Adversarii sibienilor de joi s-au întâlnit în ianuarie 2017 cu U-BT Cluj Napoca în etapa a treia a FIBA Europe Cupe, partida fiind câștigată de clujeni. În sezonul 2011-2012, cehii au evoluat în EuroChallenge, iar în sezonul precedent au jucat în Basketball Champions League.

Cât privește echipa gazdă, CSU Sibiu a încheiat sezonul precedent pe locul patru. De curând, sibienii au câștigat trofeul Memorialului „Elemer Tordai”, turneu aflat la ediția a IX-a, care s-a desfășurat pentru prima dată cu participare internațională. 

Suporterii care vor să își achiziționeze tichete pentru partida de joi pot comanda online, pe www.csusibiu.ro sau pe www.kompostor.ro. Returul va avea loc în data de 27 septembrie. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!