Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu joacă al 3-lea meci consecutiv pe teren propriu, cu CS Politehnica Iași

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
19.12.2017

CSU Sibiu primește, miercuri, vizita nou-promovatei CS Politehnica Iași. Meciul contează pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin și se joacă de la ora 19.  

Va fi al treilea meci consecutiv pe care galben-albaștrii îl joacă pe teren propriu, după partidele cu SCM Universitatea Craiova și BC Mureș Tg. Mureș. Sibienii au câștigat ambele partide, învingându-i pe olteni cu scorul de 108-90 și pe mureșeni cu 91-59.

Ieșenii au obținut prima victorie din campionat în etapa precedentă a Ligii Naționale. CS Politehnica s-a impus în fața lui CS Dinamo, cu scorul de 84-66. Astfel, moldovenii au un bilanț de 8 înfrângeri și o singură victorie și se află pe penultimul loc în clasament, cu 10 puncte.

În schimb, sibienii au adunat 6 victorii și 3 înfrângeri și ocupă locul 5, cu 15 puncte.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CS Politehnica Iași va fi transmisă live pe FRB TV. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!