Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu pierde un noul amical în Austria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.09.2014

Formaţia ardeleană CSU Atlassib Sibiu a fost învinsă în penultimul amical din Austria, scor 71-97, chiar împotriva campioanei din această ţară, UBC Güssing Knights

Primul sfert al confruntării a fost unul echilibrat, care într-un final le-a revenit elevilor lui Miodrag Perisic, 22-20. În actul secund, viitoarea adversară a celor de la U-BT Cluj din EuroChallenge a reuşit un parţial zdrobitor în faţa sibienilor, 25-8. Astfel, după 20 de minute scurse din meci, amfitrionii erau în avantaj pe tabelă, scor 45-28. Sferturile 3 şi 4 au fost adjudecate de asemenea de austrieci cu 27-20, respectiv 25-21, câştigând astfel duelul cu Sibiu la 26 de puncte diferenţă.

Până la ora actuală, galben-albaştri au disputat 4 partide de verificare în Austria, inclusiv duelul cu cei de la Güssing Knights. Ardelenii au fost învinşi o dată 71-97 în faţa campionilor Austriei. De asemenea, trupa de pe Cibin s-a impus în disputa cu Sopron, scor 81-77, şi în duelul cu Zepter Viena, scor 92-78, iar meciul cu Arkadia Traiskirchen a fost întrerupt la scorul de 45-22 în favorea echipei adverse din cauza unor incidente. 

CSU Atlassib Sibiu joacă astăzi, 17 septembrie, ultimul amical din Austria în compania grupării BK Klosterneuburg. 

Vom reveni cu lista marcatorilor din confruntarea cu UBC Güssing Knights!

*Foto: Bogdan Dănescu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    eroare
    in meciul cu BC Zepter Viena a invins Sibiul cu 92-78

    cu 9 ani în urmă (17.09.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    eroare
    in meciul cu BC Zepter Viena a invins Sibiul cu 92-78

    cu 9 ani în urmă (17.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!