Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu, victorie facilă pe terenul penultimei clasate

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.03.2018

Echipa lui Dan Fleșeriu își păstreză poziția de lider în Liga Națională după victoria obținută în această seară la Iași. CSU Sibiu s-a impus pe terenul celor de la CS Politehnica cu scorul de 89-67.

Partida a început cu formația oaspete la conducere. Dragosteși Pratt au făcut rapid 6-0, după două reușite din afara semicercului, elevii lui Dan Fleșeriu reușind să se mențină la conducere pe tot parcursul primei secvențe, pe care au încheiat-o la 6 puncte diferență, scor 24-18.

Gazdele s-au descurcat mai bine în debutul sfertului secund, reușind să pună 8 puncte pe tabelă spre deosebire de cele 2 reușite de galben-abaștri. Ieșenii s-au apropiat la doar o lungime  după reușitele lui Taylor și Cvetanovic, iar două minute mai târziu au reușit egalarea, 26-26. Sibienii le-au tăiat însă elanul   adversarilor, revenind în joc cu un parțial de 6-0. Două minute mai târziu, Paliciuc și Williams au semnat un nou run de 9-0, CSU Sibiu terminând sfertul secund cu un avantaj de 10 puncte: 43-33.

Galben-albaștrii au venit și mai motivați de la vestiare, diferența de pe tabelă crescând și mai mult în sfertul al treilea. Cu două minute rămase din penultimul sfert, Kinnard înscria pentru scorul de 67-49, stabilind astfel cea mai mare diferență de joc de până acum, de 18 puncte. Gazdele au încercat să reducă din deficit, Jacskon și Popa aducând 6 puncte în contul formației lor, însă Pratt era cel care închidea scorul penultimului act, 69-55. În ultimele 10 minute de joc, sibienii s-au distanțat și mai mult, câștigând partida de la Iași cu scorul de 89-67.

Cei mai buni marcatori ai lui CSU Sibiu au fost Mirel Dragoste și Lawrence Kinnard, ambii cu câte 19 puncte. De partea cealaltă, cel mai bun marcator al gazdelor și al partidei a fost Tayloe Pashon Taylor, cu 26 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!