Stiri Cupa României Feminin

Carlee Lough: „Ne așteptăm să muncim din greu și să încercăm să obținem victoria la Arad”

Valentin Todea

Valentin Todea
25.09.2015

Formația pregătită de Bogdan Bulj debutează în noul sezon pe terenul celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad. Partida din Cupa României are loc sâmbătă, de la ora 15:30. Una dintre achizițiile verii ale grupării de pe Bega a vorbit pentru totalbaschet.ro înaintea acestei confruntări.

Carlee Lough este la prima ei experiență cu baschetul profesionist, având parte de un adversar de calibru la debutul ei într-o partidă oficială în maieul grupării timișorene.

„Cred că avem o echipă bună, lucrăm întotdeauna din greu, atât pe faza defensivă cât și pe cea ofensivă. Venind din America totul e diferit aici, am nevoie de puțin timp să mă acomodez. Îmi propun să fiu la un standard foarte înalt, aș putea să îmi îmbunătățesc aruncările și să joc mai bine pe faza defensivă.”

Jucătoarea care evoluează pe poziția de conducător de joc ne-a declarat că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv la Arad:

Echipa noastră știe că trebuie să jucăm bine în defensivă pe întreaga durată a meciului. O apărare bună îți creează un joc de atac mai bun. Așteptările noastre de la acest meci sunt să muncim din greu și să încercăm să ne întoarcem la Timișoara cu o victorie.

*Foto: weberstatesports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!