Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carmin Popa: „Ne-am autodepășit după părerea mea”

David Istrate

David Istrate
24.03.2019

Sâmbătă, 23 martie, în sala Horia Demian din Cluj-Napoca, CS Universitatea a primit vizita lui CSM Târgoviște într-un meci din etapa a 14-a a Grupei Roșii din Liga Națională de Baschet Feminin. Formația oaspete a controlat mare parte din meci, însă s-a văzut învinsă pe final la o diferență de două puncte, scor 57-55.

După terminarea jocului, Carmin Popa a spus câteva cuvinte despre această confruntare, fiind foarte mulțumit de felul în care au evoluat jucătoarele sale.

„Ne-am autodepășit după părerea mea. Mi-a fost frică că nu rezistăm fizic pentru că, ați văzut, avem rotație scurtă, dar am reușit mai ales cu sufletul. Am arătat că ne vedem de treabă și muncim în continuare.”

Tehnicianul Clujului a vorbit și despre decizia de a juca fără Arlesia Morse.

„A fost decizia mea să o las în afara lotului.”

În finalul declarației, Carmin Popa a prefațat seria cu CSM Satu Mare din prima rundă a playoff-ului.

„Vom juca împotriva celor din Satu Mare și clar ei sunt favoriți, dar noi nu avem nicio presiune. Ne vedem de treabă chiar dacă este clar că șansele sunt mici să mergem mai departe. Muncim.”

CS Universitatea Cluj-Napoca a terminat sezonul regulat pe locul al 7-lea în Grupa Roșie, cu 4 victorii și 18 înfrângeri.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    RESPECT
    Felicitari pentru cum ati jucat acest meci(si de fapt tot sezonul).La multi ani si o cariera cat mai reusita in baschet iti doresc IRINA PARAU. MULTUMESC.

    cu 4 ani în urmă (24.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!