Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cel mai slab meci al sezonului pentru Travis Bureau

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2014

Bureau

SCM U Craiova a fost depăşită de BCM U Piteşti cu scorul de 82-61, în cadrul etapei a 24-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Travis Bureau, jucătorul echipei oltene, a avut o seară slabă, stabilind cea mai slabă prestaţie stagională.

În 35:15 minute, Bureau a avut 4/11 la aruncările de două puncte, 0/2 la cele de la distanţă, respectiv 2/6 la linia de pedeapsă, pentru un total de 10 puncte. El a adăugat 5 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepţii, 2 capace şi 4 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 4. 

În 23 de meciuri, Bureau a înregistrat medii de 15.4 puncte, 7.5 recuperări, 2.1 pase decisive, 1.5 intercepţii, 1.7 capace şi 1.9 posesii pierdute, pentru 20 la eficienţă. El are procentaje de 61.3% la două puncte, 22.7% la trei puncte şi 67.6% la linia de pedeapsă.

10 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    slab
    Da asa este ,pt cei care nu au vazut meciul poate sa para ciudat dar Bureau a marcat primele puncte in sfertul 3.A fost o "caterinca" de meci oricum,noi suporterii am fost la o inaltime mult mai mare decat jucatorii

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Calm!
    Sunt ultimele etape!
    Am jucat mult!
    Sa fim sinceri:ca pierdeam la 1 punct sau ca am pierdut la 21 puncte,tot cam aia e!....clasamentul e facut!
    Nu putem sa ne mai clasam in primele 4,dupa sistemul regulat!
    MIZA noastra incepe odata cu STARTUL PLAY-OFF-ului!
    TREBUIE SA TRECEM DE PRIMUL TUR!

    FORZA STIINTA!

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    craiova
    De acord cu Drexler. Acest meci a fost jucat pentru ca trebuia sa fie jucat , jucatorii nostri probabil ca deja sunt cu gandul la vacanta . Ne va fi greu sa trecem de primul tur din play-off , indiferent cu cine vom juca , pentru ca il pierdem pe Tyler dupa sezonul regulat , principalul nostru recuperator. Sper ca Dragusin va reveni in forta . Ps: Suporterii care au venit aseara sa isi incurajeze echipa s-au simtit grozav si nu cred ca este cineva printre cei 100 ce a regretat deplasarea la Pitesti.

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      tyler
      Nu ar trebui sa va bazati doar pe Dragusin. Orice sportiv care vine dupa o accidentare are evolutii oscilante, nesigure (ati avut o experienta in toamna cu Topchov care era dupa problemele la genunchi). Parerea mea e ca ar trebui tinut si Tyler. Spun asta desi o echipa a Craiovei mai slaba ar fi un atu pt Oradea in play off.

      cu 10 ani în urmă (25.03.2014)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      tyler
      Normal ca ar toti am fi dorit sa il avem si pe Tyler in Play-off . Dar asta depinde de managementul nostru si din ce am inteles eu , Tyler si-a gasit deja un contract mai bun.

      cu 10 ani în urmă (25.03.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      tyler
      Serios? Pleaca Tyler? Pacat pentru Craiova si pentru campionat. Desi am facut putin misto de el cand a venit pe faza defensiva era foarte bun, la finalizare era cam slabut. Cred ca vom juca impeuna in PO si imi pare bine pentru CSM. Dragusin oricat de valoos e nu va putea avea un nivel foarte ridicat dupa o pauza asa de lunga.

      cu 10 ani în urmă (25.03.2014)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      @ts_cata
      Nu stiu daca pleaca sau nu , au fost niste discutii intre oamenii din presa pe care le-am prins "din zbor", la intoarcerea de la Pitesti. Sper sa ramana la stadiul de zvonuri si atat pentru ca avem mare nevoie de el ,in meciurile pe care cel mai probabil le vom juca cu Oradea.

      cu 10 ani în urmă (25.03.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    suntem cu voi!
    bv ,,DREXLER'' SI SUNTEM ALATURI DE ECHIPA NECONDITIONAT!!

    cu 10 ani în urmă (25.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Tyler
    James ramane pana la sfarsitul sezonului la Craiova,deci joaca si PO- ul la noi!

    cu 10 ani în urmă (26.03.2014)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      tyler
      Din ce am citit azi in presa, James a fost deja exclus din lot "pe motive disciplinare". Cred ca totusi nu iese fum fara foc..

      cu 10 ani în urmă (27.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!