Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Christopher Lee: „Atmosfera din sala noastră ne determină să jucăm cât mai bine”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.02.2014

CSU Sibiu are un început fulminant în 2014, având 3 victorii din tot atâtea meciuri posibile, iar acum se pregătesc pentru un nou duel, împotriva celor de la Energia Rovinari. Christopher Lee, pivotul formației ardelene, a vorbit pentru TotalBaschet despre confruntarea cu trupa lui Florin Nini. 

„Energia Rovinari ocupă o poziție destul de bună în clasament. Echipa de pe primul loc și cea de pe poziția a 7-a sunt separate de doar 3 jocuri, așadar fiecare meci în parte este foarte important. Rovinariul are o echipă periculoasă, au aruncători foarte buni de la distanță și aleargă pe tot terenul excelent. De asemenea, atmosfera din sala noastră ne determină să jucăm cât mai bine. Până în prezent eu zic că ne-am descurcat, dar o putem face și mai bine deoarece, deocamdată, nu toată echipa joacă la putere maximă în același timp. Cu siguranță mai avem de muncit”, a declarat baschetbalistul american. 

Încleștarea dintre CSU Sibiu și Energie Rovinari se va disputa în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, luni, începând cu ora 18:00, în direct la DigiSport 2.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!