Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Mihai: "Deși am întâmpinat greutăți, noi încercăm să arătăm ca o echipă adevărată"

Paul Olar

Paul Olar
11.10.2013

Lipsa de experiență este vizibilă în rezultatele Concordiei Chiajna, ilfovenii suferind două eșecuri din tot atâtea posibile în Liga Națională. Energia Rovinari și BC Timișoara sunt grupările ce i-au înfrânt pe "galben-verzi" în noua ediție de campionat, însă Ciprian Mihai este încrezător că echipa sa poate arăta o altă față.

Pivotul originar din Turnu Măgurele a vorbit cititorilor site-ului Total Baschet despre aspectele ce necesită îmbunătățiri în evoluția trupei sale, fostul pivot al lui Dinamo prefațând inclusiv duelul de sâmbătă cu "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca.

Ce ne poți spune despre partida de la Timișoara?

Noi ne-am dorit mult o victorie la Timișoara, dar, din păcate, nu am reușit asta. Trebuie să lucrăm mai mult împreună și să căutăm să ne concentrăm la posesia mingii.

Ați debutat cu stângul în campionat, înregistrând două înfrângeri. Sunteți îngrijorați?

Încă ne alfăm la început, sperăm să repurtăm cât mai multe victorii în campionat. Totuși, conștientizăm că avem încă mult de muncit.

Cum sunt relațiile de joc ale echipei, luând în calcul numeroasele modificări de lot?

Deși am întâmpinat pe parcurs greutăți considerabile, noi încercăm să arătăm ca o echipă atât în teren, cât și în afara lui. Sper ca acest lucru să se vadă pe viitor în rezultatele noastre. De asemenea, există patru jucători ce au evoluat sezonul trecut la Dinamo, cu toții tineri. Ei au beneficiat de pe urma unei întregi stagiuni în prima ligă.

Se resimte oboseala după această săptămână?

Eu consider că toate meciurile trebuie tratate cât mai serios. Într-adevăr, este o perioadă dificilă, în special că majoritatea dintre noi evoluează și în Liga I, unde urmează un meci cu Steaua, deci trei partide în șapte zile. 

Cum vezi întâlnirea cu "U"-Mobitelco?

Din câte am văzut în meciurile de Cupă, Clujul are o echipă puternică, cu baschetbaliști consacrați și cu un joc colectiv bun. Acest lucru nu trebuie însă să ne întimideze și chiar dacă plecăm cu șansa a doua, noi pornim cu multă ambiție și dorință de afirmare.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!